Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl merész dolog ha a csaj ölembe ül szemből es ugy csokolozunk a padon?
Figyelt kérdés
Mondjuk nyilvános illetve nem nyilvános helyen?2016. márc. 10. 13:51
1/10 anonim válasza:
merésznek nem mondanám, inkább primitívnek
2/10 anonim válasza:
proliság
ilyeneket szoktam megdobálni kaviccsal a játszótéren aztán elsprintelek
L
3/10 anonim válasza:
ízléstelen ezt nyilvános helyeken, vagy közterületen csinálni. mivel magánügy.
4/10 anonim válasza:
Én semmi kirívót nem látok benne...
5/10 anonim válasza:
Amíg a csajon van bugyi, a srác farka a gatyájában addig nem gond.
6/10 A kérdező kommentje:
Persze ruhában vagyunk. Így mi a véleményetek?
2016. márc. 10. 17:19
7/10 anonim válasza:
Szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá hogy ti most együtt vagytok még amúgy sem érdekel senkit. Bár tőlem a világon mindenki azt csinál amit akar.
8/10 anonim válasza:
Szerintem senki nem kíváncsi az intim dolgaitokra, úgyhogy kíméld meg az emberiséget és csináld ezt a szobádba.
Vagy... ha oda nem mehettek, akkor a pincében.
Nyilván ruhában értettem.
9/10 anonim válasza:
Pff, ez csak rátok tartozik, nem kell "ingyen mozit" adni senkinek, mellesleg ha épp arra sétálna egy anyuka a 4-5 éves gyerekével, szerinted nem lenne kissé kellemetlen a szitu gyerek és anya közt ?! Gondolkozz már egy kicsit !
10/10 anonim válasza:
Hallod , nagyon , vigyázz , még a végén teherbe ejted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!