Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33 éves férfinak van esélye a kb.23-25 éves lányoknál?
Figyelt kérdés
Vagy tul sok a majdnem 10 ev korkulonbseg?2017. máj. 14. 14:37
11/27 anonim válasza:
Egy férfi az kortalan. Minden vén szarnak a sztárvilágban 50 évvel fiatalabb felesége van...
12/27 anonim válasza:
Nem sok, legalábbis nekem.
Én 18 éves lány létemre szedtem fel a mostani párom, aki 42. :)
13/27 anonim válasza:
nem túl sok ha jól tartod magad és a csaj érettebb gondolkodású.
kavartam egy sráccal hónapokig, elmúlt 34, én 23 leszek
14/27 anonim válasza:
Van. Nekem is ideális ennyi korkülönbség.
16/27 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő. Nekem 23 évesen nem férne bele de 25 évesen igen.
17/27 anonim válasza:
Van hat 😊 nekem egy 33eves pasi tetszik
19/L
18/27 anonim válasza:
40 vagyok, s egy 19 évessel járunk össze jólérezni magunkat és egymást
19/27 anonim válasza:
40 vagyok, ferfi. Eseti jelleggel siman felszedek, hazaviszek bulibol 24-27 eves csajokat. Fixre nem kell, de birom hogy legtobbje lenyeli.
20/27 anonim válasza:
még akár a 63-65 éveseknél is! :)
ha kib*szottul jól nézel ki, vagy ki*szottul sok pénzed van, akkor olyanoknál lesz esélyed, amilyeneknél csak szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!