Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert hiszik a fiuk h ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiszik a fiuk h ha farokepet kuldenek attol nedvesedik egy lany?

Figyelt kérdés

De ugyan igy vagyok az orallal is. Engem nem izgat fel ha lekapom a pasit, es a baratnoim is igy vannak vele. De a chat szex sem izgi .

Miert gondoljak a pasik fiuk h ez nekunk nok ek izgalmas.

2017. máj. 14. 08:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
Magukból indulnak ki, csak azt felejtik el, hogy a nők másképpen működnek.Engem is próbáltak már rengetegszer ezzel levenni a lábamról...Nem volt sikerük, lévén naponta látok jó párat élőben(kórházban dolgozom).Egy idő után csömöre lesz az embernek a látványtól.
2017. máj. 14. 08:59
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, ki vagy égve?
2017. máj. 14. 09:04
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Én aszittem így kell nőzni... : /
2017. máj. 14. 09:13
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
Nekem is már küldtek, tőlem is kértek, de nem mentem bele. Talán kezdeményeznek, hogy kaphassanak rólad. Sok pasi ilyen furcsa, még azok is, akikről véletlenül sem gondolnád.
2017. máj. 14. 09:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Aki nem bírja punciba rakni, az borítékolja! :D
2017. máj. 14. 09:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
12-es, miért is lennék kiégve?Huszon év után megszokottá válik a látvány.Neked is csömöröd lenne a több ezer punci látványától ennyi év után.Próbáld ki, aztán majd rájössz.Esetleg kérdezz meg 25 nőgyógyászt.
2017. máj. 14. 09:26
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Azért izgalmas, hogy láthatsz több fajtát formát méretet:) én azt szeretem ha különös szögből vagy helyzetben fotózzák. 23/l
2017. máj. 14. 09:45
 18/26 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen punci:) ha àpolt és szép akkor nem bizti, de ahany ember, annyi fele tisztalkodasi szokas.
2017. máj. 14. 09:48
 19/26 anonim ***** válasza:
50%-os, azt hiszed orvoshoz csak a szép és ápolt puncik járnak?Csak olyanokat néznek az orvosok egész nap?Látszik fogalmad sincs a nőgyógyászok és ott dolgozó ápolók munkájáról, és ezek hosszútávú következményéről.
2017. máj. 14. 09:55
 20/26 anonim ***** válasza:
51%
Különemleges, szép farkakat lehet itt látni. Ezúton is köszönöm minden fiúnak.
2017. máj. 14. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!