Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki attól nedvesedik, hogy szoknya alá az utcán nem vesz bugyit?
Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 16:22
1/12 anonim válasza:
Attól kifújja a szél és kiszárad.
2/12 anonim válasza:
és akkor így húzza folyamatosan maga után a pinaszaftot mint a csiga a taknyot vagy hogy képzeled?
3/12 anonim válasza:
viszont gyorsabban lehet beöntést csinálni, ha már nagy lenne a baj!
4/12 anonim válasza:
Nem,nem hordok szoknyát sem. Nemhogy erre izguljak. Pont az ilyen perverz alakok miatt
5/12 A kérdező kommentje:
"perverz alakok" :D
ilyen szókapcsolatot egészen biztos, hogy csak a nem túl vonzó nők használnak.
de azért beszédes, hogy kényszert éreztél megnyitni a kérdést, és beírni ide.
2016. szept. 27. 17:17
6/12 anonim válasza:
Attól, hogy nem veszek, még nem kell nedvesednem.
7/12 A kérdező kommentje:
Ennek meg semmi köze nem volt a kérdésemhez. Ennyi erővel azt is beírhattad volna, hogyan raksz el almapaprikát :(
2016. szept. 27. 17:36
8/12 anonim válasza:
Akkor úgy írom, hogy a bugyi fel nem vétele, nem ok a nedvesedésre.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, de én pont azt kérdeztem, hogy van-e olyan nő, akinél ez az ok. :D
2016. szept. 27. 17:46
10/12 anonim válasza:
És akkor most azt várod, hogy idejön a nagy mindentudó, aki majd megmondja, hogy "igen, van ilyen nő"? Egyébként elég egyszerű választ adni a kérdésedre, én például teljesen biztos vagyok benne, hogy a Földön élő mintegy 3,5 milliárd nő közül van olyan, aki ettől nedvesedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!