Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel csillapitsam a baratom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel csillapitsam a baratom szexualis ehseget?

Figyelt kérdés

Nem regota vagyok egyutt a baratommal de meg nem szeretnek lefekudni vele, mivel meg szuz vagyok. Tobbszor mondta mar, hogy nagyon kivan engem de tiszteletben tartja es megvarja amig en is szeretnem. Mivel tudnam addig is kicsit csillapitani a vagyait? Koszonom a valaszokat

19L

2017. máj. 13. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Pettingeljetek.
2017. máj. 13. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Kényeztessétek egymást orálisan,kézzel stb.Nem kell ahhoz konkrétan behatolás hogy örömet szerezzetek egymásnak!! Ennyi meg szerintem neki is jár meg neked is :) 22/l
2017. máj. 13. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Cumizd le,különben megcsal és megy máshoz...
2017. máj. 13. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Így van, petting, felláció.
2017. máj. 13. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A kielégítésnek sok más módja van, mint a szeretkezés...
2017. máj. 13. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Az éhséget kajával csillapítod, a szexuális vágyat szexuális dolgokkal. Neki már eldurran a farka, de a szexnek sok formája van. Az hogy te miért nem akarod az megint más kérdés. A bizonytalanságod oka lehet lelki eredetű, vagy nem érzed annyira komolynak a kapcsolatot érzelmileg hogy beleadd a tested is. Ezt is érdemes lenne megvizsgálni, mivel előadásod alapján te megúszni szeretnéd a dolgot.
2017. máj. 13. 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem rég vagytok együtt és szűz vagy. Nem kell rábukni rögtön, se lefeküdni vele,ahogy itt a szexközpontú emberek írják. Midnennek megvan a maga ideje.

AMúgy tartja a francot tiszteletben. Kivan éhezve és ezt emlegeti is. Ha tiszteletben tartaná, akkor azt várná, hogy te mikor mondod,hogy készen állsz. Ő ehelyett csak emlegeti neked, hogy minél hamarabb belemenj.

Jól gondold meg, kinek adod a szűzességed, mert nem biztos, hogy ez a srác lesz rá "méltó".

2017. máj. 14. 02:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Anál.
2017. máj. 14. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Petting, orál, pont.
2017. máj. 15. 13:49
 10/10 nemethkaroly ***** válasza:

A nem régóta a baj. Túlságosan akarja a szexet ahhoz képest hogy fiatal a kapcsolat és te szűz vagy. Érdemes elgondolkodni, nem-e csak a lyukat akarja?

Ősszintén nekem ez egy vadász technikának tűnik. Sürgeti az időt, de egyben jónak is tünteti fel magát. Egyrészt húz a természetes készenlét idejéből is, de a te visszafogó erődből is azzal hogy "ő a jófiú".

S tudod ki szokott vadászni? Lehet inkább másik pasi kéne.

2017. júl. 9. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!