Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a puncija pukiszerű hangot ad ki szex közben, annak tág volna a hüvelye?
Figyelt kérdés
Eddig nem találkoztam olyan lánnyal, akinek ne ment volna be néha a levegő a puncijába aktus közben. Ami bemegy, az szerintem általában ki is jön. Nem hinném, hogy ez csak azokkal van, akiknek tág a puncijuk. Ti mit gondoltok?2017. máj. 13. 14:49
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül azt jelenti. Bizonyos pózokban, mint pl a kutya, elkerülhetetlen, hogy bekerüljön oda egy kis levegő.
2/11 anonim válasza:
Misszionáriusban szokott levegő bejutni
3/11 anonim válasza:
Olyan szűk vagyok hogy egy normál tampont is nehéz felhelyezni. De előfordult már ilyen velem szex közben
4/11 anonim válasza:
Hogy mentik magukat a csajok :D Igen az azt jekenti most megmondom.
5/11 anonim válasza:
Nálunk a barátnőmnél (de korábban pár más lánnyal is) akkor van ilyen, amikor kutya pózban csináljuk!
24/f (ha ez számít, a péniszem enyhén felfelé görbül)
6/11 anonim válasza:
4 neked meg ennyi erővel kicsi a farkad....
Nem azt jelenti ,nekem is van ilyen kutyapózban,de mégis azt mondta az ex szexpartnerem,hogy jó lyukam van,szóval...
7/11 anonim válasza:
Nem erről van szó. Levegőt tettél a punijába.
8/11 anonim válasza:
Kedves 4-es én nem mentem magam nincs miért merz nem vagyok tág szűk vagyok annyira szoros a vaginám hogy sokszor fáj a páromnak hiába tocsogok a nedvességtől
9/11 anonim válasza:
levegő kerül be. egyes pózoknál ígyis úgyis bekerül. kutyába pl nekem mindig
10/11 anonim válasza:
Én elég szűk vagyok (a párom mondta), mégis előfordul nálam is. Leggyakrabban kutyapózban, de misszionáriusban is, főleg, ha hosszabb a menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!