Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti ha láttok egy szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti ha láttok egy szép popsit, miért jó, ha rácsaptok, miért élveznétek, ha rácsaphatnátok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 12. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó érzéssel tölt el. Bár én szívem szerint inkább jól belemarkolnék amilyen lányokat látok de nem vagyok egy bunkó tajparaszt aki nem tudja uralni a vágyait.
2017. máj. 12. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Mert a fiúk nem bírnak magukkal. Minden ami tetszik nekik egyszerűen késztetést éreznek hogy megfogják . legyen az egy furógép, valamilyen bútor vagy egy szép kerek női popsi.a rácsapás meg csak hab a tortán a lényeg hogy meg foghassa
2017. máj. 12. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó rácsapni, mert az a birtoklás kifejezése.
2017. máj. 12. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó érzés megfogni kicsit bírtokolni és érezni!!
2017. máj. 12. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert jo erezni milyen kerek es feszes!:D Raadasul nem is a csapas a lenyeg, hanem hogy kozben meg is markolom, csak azt ti mar nem veszitek eszre! :D
2017. máj. 12. 16:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem mostmar ertem😂😂 De azt ne feledjetek fiuk, h ha nem vagytok kapcsolatban a lánnyal, valóban bunkosak ha megkiserlitek.. Tisztelet a kivetelnek
2017. máj. 12. 17:00
 7/12 Ramone ***** válasza:
45%
Alapból olyan fenèkre csapok rá amit a barátnőm hord. Szóval jó érzés poénból vagy épp erotikus célzattal megpaskolni mert egy szép női fenèknèl csak két női fenék az ami szebb tud lenni :D
2017. máj. 12. 17:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kísérlem meg, de valóban sok lány fenekét megmarkolnám, amilyeneket látok... :)

Egyébként nem tudom, a markolás jobban vonz, de biztos éreznék egy-két kényszer a csapkodásra is, ha lenne barátnőm:D

2017. máj. 12. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

Én lány vagyok és szeretem, mikor ezt csinálják, persze csak akkor, ha tetszik is a srác. :)

Egy osztálytársam is szokta régen, lett is belőle füllesztő szex.

2017. máj. 12. 18:57
 10/12 anonim ***** válasza:

A női test minden anatómiailag szép porcikájáért odavagyok és szeretnék hozzáérni, simogatni csókolgatni, stb.

Te miért szereted megsimogatni a kiskutyákat?

2017. máj. 14. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!