Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a farokkal punciban, mellel szájban alvásról?
Figyelt kérdés
Amikor egy pár úgy alszik, hogy a fiú farka a lány puncijában, a lány mellbimbója pedig a fiú szájában van?2017. máj. 11. 20:43
11/19 anonim válasza:
Az alvás eléggé gáz, még ha a farkad benne is van, egy mozdulat és ki is csúszik, de hogy még a mellbimbóját is bekapod?! :D
Elég fura felállás.
Volt már olyan, hogy úgy feküdtem a párommal, hogy bennem volt, de nem szexeltünk... de nem alszunk így :D
12/19 anonim válasza:
A kérdés első részét szoktuk mi is csinálni :) Nagyon jó úgy elaludni!
13/19 anonim válasza:
Egyszer be voltunk piálva és elaludtunk hogy benne voltam a csajban. Rajta feküdtem több óra múlva ébredtünk és teljesen beleragadtam:) Szó szerint beleszáradt:) el kellett kezdeni újra akciózni hogy kijöjjön!
14/19 Diavolino44 válasza:
Szuz vagy meg mi? :D
Emlekszem ennis kiprobaltam az elso csajommal, mert azt hittem, mennyira jo lesz..
15/19 anonim válasza:
Azt gondoljuk, hogy hülye vagy! Így egyszerűen.
16/19 anonim válasza:
Azt, hogy biztosan kényelmetlen mind a két félnek. :D
17/19 anonim válasza:
rohadt idegesítő lehet bármelyik. akármennyire szerelmes is vagyok, első szerelmem az alvás. és ha valaki zavar....
18/19 anonim válasza:
Kiszárad, összetapad-ragad. Kellemetlen tud úgy lenni egy hirtelen mozdulat...
19/19 anonim válasza:
Kivitelezhetetlen. Elalvás előtt is már szét fog esni a formáció, főleg hogy összemenne a farkam, és amikor alszol akkor aztán úgyis tökmindegy h mi van a szádban mert nem érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!