Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a farokkal punciban, mellel szájban alvásról?
Figyelt kérdés
Amikor egy pár úgy alszik, hogy a fiú farka a lány puncijában, a lány mellbimbója pedig a fiú szájában van?2017. máj. 11. 20:43
4/19 A kérdező kommentje:
Nem vok szűz és már volt részem ilyenben fiúként, nekem bejött :)
2017. máj. 11. 20:46
5/19 anonim válasza:
Hogyne. 26 evesen szűz. Használjátok kicsit az eszetek ha van, de logikusan ha tudjatok. Amikor az ember forgolódik álmában, keresi a helyét hogyan kényelmes neki, és akkor álmában arra külön figyelmet fordít hogy a farka a csaj szájában maradjon ugye?
7/19 anonim válasza:
Én mindig fogom a barátnőm cicijét alvás közben. Védeni kell azokat a csodákat, nehogy elvigye valami gonosz ork. *-*
Amúgy amit te írsz, szerintem teljsen kivitelezhetetlen. A farok kicsúszik, az meg hogy a melle a számban legyen, szintén nem lenne okos, hiszen úgy hogy tudnék aludni, ha a számban van? Vagy ha megharapom, fogaimmal felsértem, akkor mi van?
8/19 A kérdező kommentje:
Reggelre nem voltunk így, de így aludtunk el *.*
2017. máj. 11. 20:51
9/19 anonim válasza:
Szerintem tök jó,főleg ha a kèt kisujjadat meg belenyomod a fülèbe,a lábujjai közè ègö gyertyát teszel,a hajára meg öntsèl ketchupot,ès termèszetessen a fenekèbe nyomj egy hideg jègkrèmet mert attol lessz hüvely összehuzodása,ès azt èlvezed te is...
10/19 anonim válasza:
A barátnőd úgy 30 cm-rel magasabb igaz? Máskülönben te biztos nem tudtál volna kényelmesen elaludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!