Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lanyok akiknek ez tetszik?
Én imádom. A szüzességem elvesztése után már tudtam, hogy engem alázni kell szex közben. :)
20/L
ha pofozgatnak még enyhén is azt nem szeretem de ennek pszcihológiai okai vannak amikor kicsi voltam a nővérem mindig lefogott és megpofozott és mivel nagyobb voltam nem tudtam védekezni :D azóta kb ha valaki pofon ver vagy verne még ha enyhén is kb elborul az agyam és nem jó értelemben :D tiszta agresszív leszek tőle...
A folyotgatás meg paskolás meg ezek tetszik meg ha lenyomnak kicsit olyan dominánsabban azok tetszenek.. de a teljes irányítást sose adnám át..
#3 vagyok.
Miert pontoztatok le ennyire? Nem fogom a tarsadalom miatt elnyomni onmagam, en mindig elmondtam mit akarok, es kertem h ne legyenek titkok mondjak el mi esne jol.
Ebben nincs semmi baj h en azt ereztem, nekem egy kemeny ferfi kell. De ha ti ezt igy latjatok h a nő legyen szendeszűz az agyban akkor hajrá.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!