Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a pénzes férfiakkal szexelnek a bombanők?
Nem kell válaszolnod, az Isten se fog meggyőzni téged. Már számolni se tudom, hányadik ilyen kérdésed ez, hányadszorra írod le a beteg gonndolataid. A rögeszméd ez a kép. Elmebeteg vagy, kényszeres. Az ilyenekből válnak erőszakolók. Kéjjel fogod felmetszeni szerencsétlen nőt és jogos elégtételt érzel majd közben.
Ez tragédia.
"Nekem nem lenne rossz hidd el:)"
Éltél abban a rendszerben? Sejtésem szerint nem. Mondjuk én is csak a legvégét éltem meg kamasz srácként, amikor már ugye kezdtem felfogni a világot magam körül, és nagyon nem volt jó. Az 50es-60as évekről, a kőkemény diktatúra korszakáról nem is beszélve, amit én is csak a szüleim elmondásából ismerek.
A szabadság az egy nagyon nagy érték, csak sajnos az emberek egészen addig nem tudják értékelni, amíg el nem veszik tőlük.
Amúgy nem a demokrácia hibája ez, hogy ilyenek ma a nők.
"A kommunizmusban is voltak bombanők, de örültek," ha a párttitkár f@52át szopkorászhatták és ha nem pénz akkor egyéb más javakból jutott több, vagy csak simán az ismeretségnek hála nekik szemet hunytak olyan dolgok felett, ami felett másnak nem.
Szóval el vagy tévedve rendesen.
A pénz és a hatalom mindig is imponált a nőknek.
Hisztizhetsz de változni fog nem?
Keresd a megoldást?
Ha szexy nőt akarsz akkor igen ,,fizesd meg az árát",itt most ne szó szerint értsd.
Vizsgáld meg mi kell nekik és olyanná válj akire vágynak PONT,ennyi.
Nincs ingyen ebéd,ez van.
A szocializmus meg pont a semmirekellők rendszere volt,én utáltam volna,mert hiába vagyok karrierista ha ugyannyit keresek mint aki el van.
K..vára demotiváló.
Nincs ingyen ebéd? Eléggé primitív vagy. Az ilyen emberek miatt tartunk itt. Szóval te szorgalmazod , hogy árulják a testüket a bombanő a gazdagoknak? Felső: Rosszul gondolkozol. Szerinted mennyi bombanő volt kommunizmusban? És hány párttitkár és felsővezető? Elöbbiböl 2 , a másikból 200 ezer ugyebár?! Ember tudod mi az a kommunizmus? Az ahol, a bombanő kapált a kertben és hűséges volt, mert a szomszédban sem volt több pènze egy férfinek sem de az ország másik végében sem. Akinek volt, az számára elérhetetlen távoli ember volt, ha volt. Otthon nevelte a gyerekeket , ki se mozdult. Legfelső. Mit mondjak én neked? Fáj az igazság, mivel téged már kikiáltottak betegnek és az általad emlìtett jelzőket már megkaptad, ezt próbálod átruházni, hogy csökkentsd a feszültségedet
Sosem fogod tudni tényekkel alátámasztani amiket írsz. A férfiak egyedül vannak és napi szinten lehet észrevenni az indokolatlan elutasításokat a rejtett nagy igények miatt. Ki az akit te ismersz és jól néz ki nőként és nem a pènz határozza meg? Bizonyítsd be. Addig csak üres duma az egész.Nem válaszoltam a kérdésedre, így próbálkozol. Év a házad nagyon...:)
Gondold át.
Tegyük fel komoly mérnök vagyok komoly tudással,tehát értéked van.Melyik céget választod?
A cég,nettó 1Millió fizu,évente 850.000Ft kafetéria,céges bónuszok,karrierlehetőség,menedzser szinten céges Audi.
B cég nettó 300.000Ft és örülj,hogy dolgozhatsz.
C cég nettó 800.000Ft és 400.000Kafetéria.
Na melyiket fogod választani?Őszinte legyél.
Én tuti az A-t,a legjobbat,na a szép nő értéke a csinossága,a nőies járása,megjelenése,hogy edz heti 4-5-ször,ergó piacképes mivel ő rá van kereslet a férfiak között,és mivel őt akarják ezért simán válogathat.
Megteheti.
Nincs ingyen ebéd arra gondoltam,hogy nem azért izzad a teremben,nem azért diétázik,veszi fel a p_csa szoknyát,hogy egy jöttment nyalogassa a punciját,hanem csak olyan akit ő akar.
Ha olyan nőt akarsz azért TENNED KELL és nagyon sokat,mind külsőleg mind belsőleg mind egzisztenciálisan.
Ez van fogadd el vagy keres egy nem piacképes nőt,aki el van hízva.
Egy komoly szakembert meg kell fizetni,aki értékkel rendelkezik ahhoz lépéseket kell tenni,a minőségnek mindenhol és mindenkor ára van.
Most mondhatnám,hogy pont az ilyen emberek mint te végett tartunk ott ahol tartunk,mindent elvársz,hogy az öledbe pottyanjon,járjon instant a szexy nő csak mert te te vagy,járjon a felsőkategóriás autó adjon mindent az állam,csak minnél kevesebbet kelljen érte tenni.
Pont ez a baj veletek,ezért sz_r a kommunizmus,hálistennek nincsen már.
Pont ez a lényege a kapitalizmusnak hulljon a férgese ha nem tesz magáért és nem változik.
Itt is így van,kell a bombanő akkor meg kell vizsgálni mire buknak,és abba az irányba menni.
De nem fog veled lefeküdni csak azért mert megszülettél,ezért tenni is kell,úgy ahogy ő se a szél végett bombanő,hanem kőkeményen megdolgozik ő ezért.
Ezért jobb olyan országban élni ahol kecskéért lehet nôt venni.. Szerencsére a kecske sokkal olcsóbb mint a Jaguár.
Férfi választ nem a nô. Férfi vigyazni fog rá, mert hát kecské(k)be került neki nem ingyé.
Ott nem beképzeltek a nôk, mert "szingli"-ség azt jelentené hogy ronda nem kell senkinek. És pucolnak csirkét is meg halat is, mert ezek itt a városban bizony nem meg valószinu nem is fognak sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!