Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a nőnek, ha a férfinek nincs még szexuális kultúrája?
Egy nőnek csak a tökéletes felel meg, ehhez szokj hozzá.
Persze azt elvárják, hogy te megértsd minden szar bajukat és toleráld minden hiányosságukat, de ők maguk elképesztően egocentrikusak és intoleránsak.
És ez nem is fog változni, amíg a férfiak becsicskulnak és pitiznek nekik.
Nagyon elbillent már az egyensúly.
Úgyhogy simán le kell szarni a nők igényeit. Meg kell dugni mindet, akit csak tudsz, és a saját élvezeteddel törődni, hogy neki jó-e, kit érdekel, majd vesz egy vibrit magának, őt se érdekli, hogy neked jó legyen.
Ha elég sok férfi kezd el így hozzáállni a nőkhöz, akkor majd egy idő után visszavesznek magukból a nők.
"Ez nem történik meg pár alkalom után."
Exem az első után nem hitte el, hogy nekem az volt az első.
Már elég korán érdekelt a szex és nem csak annyi, hogy a farkam hogyan tudnám a leghamarabb a punciba dugni, hanem mi történik ilyenkor, hogy működnek a lányok a fiúk, stb. És ezzel máris nem azon volt a hangsúly hogyan dughatnék meg leghamarabb egy csajt, hanem ha összejön, hogyan lehet neki is és nekem is legjobb, legélvezetesebb.
Amikor én tini voltam még a net igen gyerekcipőben járt, de manapság csak az nem találja meg a neten amit keres aki ostoba. Azaz érdemes előzetesen fejben felkészülni, olvasgatni, képbe kerülni, hogy mi hogyan működik, aztán ezt értelmesen áthelyezni a gyakorlatba. És akkor egy 20 évesnek is lehet nagy szexuális kultúrája, csak kevés gyakorlattal, de az viszont idővel rohamos minőségjavulást hoz.
De a baj az, hogy a nők szexuális kultúrája is elég szegényes, azt sem tudják mit várjanak el, és emiatt a fiúk részéről sincs igény a teljesítésre.
Ez oda vissza megy sajnos.
A szexuális kultúra _nálam_ nem arról szól hogy gyakorlatlan, nem tud elsőre kielégíteni, bénázik az óvszerrel vagy a behatolással, esetleg hamar elmegy. Persze, ez sem feltétlen jó, de erre érvényes a "majd kialakul".
Ilyen szempontból a nőknek is tanulnia kell, nem tudja mindenki tökéletesen kielégíteni orálisan a párját rögtön, és nem biztos hogy azonnal megy neki minden póz.
Ami a szexuális kultúra része, és nem gyakorlat, hanem felfogás kérdése, az a hozzáállás. Hogy azt tartom szem előtt, hogy az együttlét egy kölcsönös bizalmon alapuló, mindkét fél igényeit és korlátait tiszteletben tartó, pozitív élmény legyen, aminek része a kommunikáció, vagy "megdugom, aztán csak jó lesz neki is, vagy nem, az már az ő baja".
Hadd mondjak egy példát. Az első barátom, akivel elvesztettem a szüzességem, akkor nem számított túl tapasztaltnak. Háromszor szexelt talán előttem. Még nem jártunk amikor először lefeküdtünk, de barátok voltunk és bíztam benne, meg persze akartam is. Mivel elég fura helyzet volt, és az ő szempontjából bőven benne volt hogy meg fogom bánni, előtte nagyon sokat beszéltünk róla, és többször megkért hogy gondoljam át, biztos ezt akarom-e, biztos vele szeretném-e elveszíteni. Az is teljesen egyértelmű volt számára, hogy csak normális helyen (nála), megfelelő védekezéssel lehet szó bármiről, pedig lett volna alkalmunk már napokkal hamarabb, mindenféle ocsmány helyen. És közben is elképesztően figyelmes volt, végig arra koncentrált hogy nekem jó legyen, élvezzem. Türelmes volt és lassított amikor fájt, közben követte a reakcióimat, hogy mikor járok közelebb, hogy mi esik jól, gyengéd volt és figyelmes. Nem élveztem el, mert nyilván nem ismerte még annyira a testemet, de ennek ellenére pozitív élményként maradt meg, és utána amikor összejöttünk, felejthetetleneket szexeltünk.
A szóban forgó úriember 17 éves. Nem a kortól függ.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!