Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kívánják a szexet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánják a szexet a mai pasik?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, másfél éve komoly párkapcsolatban. Nagyon szeretjük egymást, de a párom szexuális vágya néhány hónap után gyakorlatilag a nullára csökkent. Nem irántam, hanem úgy unblock a szex iránt. Nem híztam (ő bezzeg igen, sokat), nem csúnyultam el, sportolok és eléggé jó idomokkal rendelkezem... Csinosnak is tart, rengeteget ölelget, simogat, puszilgat, csókol... de a szexhez semmi kedve. Nagy ritkán, ha én kezdeményezek, akkor megteszi.

De nemcsak erről van szó. Már többedik barátnőmmel és női ismerősömmel beszélek, aki sok-sok kertelés és körítés után, nagy szégyenkezve végre kinyögi: az ő párja sem kívánja a szexet. Komoly kapcsolatokról beszélünk, vagy legalábbis nem időnként összejárós, találkozós viszonyokról.

Egyszerűen mindenhonnan azt hallom: "a pasim nem kívánja a szexet!"

Ti találkoztok ilyesfajta tendenciával?? Teljesen azt látom, hogy a mai húszas-harmincas pasiknak valahogy el van tűnve a libidója!

2017. máj. 10. 15:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A szex az nálad azt jelenti,hogy beléd teheti és megcsinálhat? Mert attól néhány hónap után nekem is elmegy általában a kedvem.

Exem sem volt képes fölérni ésszel néha egy masszázs mennnyire jól tudna esni( eritikus persze) minden elvárás nélkül önmagára nézve.

Vagy bekapta és már tudtam azt akarja megdugjam,gáz,higy ennyire forgatókönyv szerinti volt a részvétele.Soha nem azért csinálta nejem jó legyen csak mint " kötelezö bemelegítés" az is csak 2-3 percig max.

Munka fílingem lesz ettől.Nekem férfinak is szükségem van a törődésre az erotikában nem egy gép vagyok.

2017. máj. 10. 21:25
 22/26 anonim ***** válasza:
65%
Az egyik nagy gond, az étolaj alapú táplálkozás, amit 40 éve egy Ansel Keys nevű illető az olajgyárak megbízásából kezdett propagálni. (Ezúton is csókoltatom.) Az olajjal az a baj, hogy nem nyitja ki a Vater Papillát, az epe nem ürül, ha pedig nem ürül, a máj nem termel frisset. Ha a máj nem termel epét, és az nem ürül, nem vesz részt a hormon háztartásban, az immunrendszer támogatásában, a mentális egészség megtartásában és egy sereg egyéb életfunkcióban. Amerikában már felismerték (nyilván azért, mert ott van a legtöbb elhízott pacák), de kis hazánkban ez még várat magára.
2017. máj. 10. 22:08
 23/26 anonim ***** válasza:
Én 31 éves pasi vagyok. Nekem nincs ilyen problémám. Max nagyon néha, ha fáradt vagyok melótól, de akkor is, kedv lenne, csak erő nem :D
2017. máj. 10. 23:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Rosszul választottál párt. Az hogy szexuálisan nem illetek össze. Neki elég a ritkán szexelünk dolog. Én meg olyan nőt nem találok aki viszont többet szeretne szexelni.
2017. máj. 11. 06:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Miért beszélsz többes számban?! Csak a te pasid nem kívánja veled,más pasija attól még kívánja!!!
2017. máj. 11. 09:14
 26/26 A kérdező kommentje:

21-es: és olyan volt valaha, hogy nem a párodtól vártad ezt, hanem te kezdted el, ha már ennyire vágytál volna egy jó masszázsra?

Amúgy ez nálunk sajna kilőve, mert nem szereti, ha masszírozzák. :/

Utolsó: olvasd végig a kérdésemet, mielőtt hülyeségeket írsz.

2017. máj. 28. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!