Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánják a szexet a mai pasik?
30 éves nő vagyok, másfél éve komoly párkapcsolatban. Nagyon szeretjük egymást, de a párom szexuális vágya néhány hónap után gyakorlatilag a nullára csökkent. Nem irántam, hanem úgy unblock a szex iránt. Nem híztam (ő bezzeg igen, sokat), nem csúnyultam el, sportolok és eléggé jó idomokkal rendelkezem... Csinosnak is tart, rengeteget ölelget, simogat, puszilgat, csókol... de a szexhez semmi kedve. Nagy ritkán, ha én kezdeményezek, akkor megteszi.
De nemcsak erről van szó. Már többedik barátnőmmel és női ismerősömmel beszélek, aki sok-sok kertelés és körítés után, nagy szégyenkezve végre kinyögi: az ő párja sem kívánja a szexet. Komoly kapcsolatokról beszélünk, vagy legalábbis nem időnként összejárós, találkozós viszonyokról.
Egyszerűen mindenhonnan azt hallom: "a pasim nem kívánja a szexet!"
Ti találkoztok ilyesfajta tendenciával?? Teljesen azt látom, hogy a mai húszas-harmincas pasiknak valahogy el van tűnve a libidója!
"Lehet belepunnyadnak az állandó kapcsolatba... nekem még elég nagy étvágyam van, pedig 37 vagyok :D nekem is sok olyan barátom van, akik az asszony mellett bepunnyadnak és inkább hokiznak a szex helyett! Szerintem lehet már a párod is inkább szívesebben hokizik, minthogy veled lenne."
Mondok egy elszomorító tényt: azt sem csinálja. Lehet, hogy nagyon ritkán, egyszer-egyszer, de olyan ritkán a szex is megvan.
És az ismerőseim párjai sem "hokiznak". Van köztük egy, aki kifejezetten szexmentes típus, korábbi kapcsolataiban is ilyen volt. Egyszerűen nincs meg benne az érdeklődés, még "hokizás" szintjén sem. Igen, hetero. Igen, biztos, hogy az.
"Akkor nincs ötletem , miért ilyenek ott felétek a párjaitok, lehet rossz a levegő vagy a fene tudja, de valami baj van az tuti és lehet magatokban kellene keresni akkor és nem is a párjaitokban?"
Jaaaj, de jó, hogy szólsz, ez eddig még egyikünknek sem jutott eszünkbe, tényleg, nem tartunk szinte folyamatos önvizsgálatot, azt keresve, mit csinálunk rosszul, kipróbálva mindent, amit ki lehet, szexizéstől kezdve fordított pszichológián keresztül, kezdeményezésen és teljes passzivitáson át... Sminkelünk, nem sminkelünk, szexi fölsőt veszünk fel, nem veszünk fel szexi fölsőt, cukiskodunk, nem cukiskodunk, kajával várjuk, nem várjuk kajával, kedveskedünk nekik, rájuk se hederítünk, együtt filmezünk velük, másik szobába vonulunk, otthon vagyunk egész este, késő este érünk haza... minden és mindennek az ellentéte ki van próbálva.
Nem szoktam foglalkozni más dolgával, csak ha kimomdottan megkérnek rá. Ismerősi körben nem tudom hogy szokták a srácok. Én magamból indulok ki. Kevesebbet kívánom, mint tizenévesen. Heti 4-5 alkalom viszont simán megvan.
A párod kérdező egyèbként milyen férfi? Életfelfogása optimista, pesszimista, köztes? Mennyire céltudatos, vannak e tervei, dolgozik e valami "nagy ügyön"?
Esetleg csak elvan mint a befőtt...
Az egyik válaszoló írta hogy nem akarunk magot veszteni. Ebben van igazság, viszont ez azért nem olan széles körben ismert dolog. Sokan nem tudják, hogy az orgazmus és a magömlés nem egy és ugyanaz. Nem gondolnám hogy a kérdező pasijánál az lenne az ok, hogy nem akar magot veszteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!