Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha imádom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha imádom a férfiakat? Pedig imádom a párom!

Figyelt kérdés
Ha egy férfi a közelemben van és a szemembe néz,elkezdek bizseregni a lábam között és muszály vele szexelnem,mert megőrülök!Azon kívül imádok szopni és kényeztetni a pasi minden porcikáját!Mások szerint csinosnak mondott 28 éves nő vagyok.
2017. máj. 8. 23:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia. Nem akarok ítélkezni, úgy élsz ahogy szeretnél.

De ha a pasid tudja és nem bánja...akkor hol a probléma? Vagy mi a kérdés?

31 N

2017. máj. 9. 08:08
 12/14 anonim ***** válasza:
A kérdező csak közölte velünk a tényt,hogy egy r.banc.Ne keresse senki sem azt,hogy hol itt a kérdés.Ez csak egy kijelentés volt,hogy egy rakás privátot kapjon.
2017. máj. 9. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Amíg ez a pasidnak is megfelel... én úgy kidobnálak, mint a sicc! :)
2017. máj. 9. 11:41
 14/14 Talk1963 ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező :) !

KÉT JÓ DOLOG KÖZÜL, MELYIK A FONTOS ÉS MELYIK A MELLÉKES?

A kettősség megléte alapélménye az embernek. Lenn- fenn... jobbra-balra.... szeret-gyűlöl...vonz-taszít.

Hasonló helyzetben vagyok hozzád. Szükségem van a stabilitásra, a szeretetre és ezzel párhuzamosan a kalandra az újdonságra is.

Számomra a stabilitás a párom és az otthonom.

Kaland, kihívás pedig a "külső" világban vár rám, ezek között vannak társadalmilag elfogadottak, és elutasítottak. Vannak amelyeket a párommal együtt élhetek meg, s vannak amelyeket sajnos nem.

A Te esetedben a fiús kalandok a külvilág szemében elutasítottak, de ha a PÁROD ELFOGADJA, akkor nagyon szerencsés vagy. S ha Őt ez még izgatja is, akkor nagy lehetőség van a kezedben.

Voltam kissé hasonló helyzetben. A párom kalandjai nem romboltak engem, s amikor én kalandoztam, (kalandozom) :) , akkor az engem feltölt, felfrissít, megújít, energetizál.....

így....

Számomra nagyon jó volt, amikor a barátnőm, párom, - AKINEK SZÜKSÉGE VAN A TESTI LELKI HARMÓNIÁJÁT MEGTARTANDÓ a fiús kalandokra -, szóval a párom megérkezik e kalandból, és a kellemes körülményeket megteremtve mellém bújik, s finom gyengéd, kényeztető, erotikus érintések közepette elmeséli a kalandját.

A jó és rossz tapasztalásait, s a történetének végén pedig szerelmeskedünk egymással.

Ezzel is érzékeltetve,hogy

TUDJUK, A KETTŐ KÖZÜL MELYIK A FONTOS ÉS MELYIK A MELLÉKES :)

2017. máj. 9. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!