Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők számára azért ezek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők számára azért ezek a pasik a vonzók, mert sok fizetésük van?

Figyelt kérdés

[link]

Mégis mi lehet szexi egy jogász szakmában? Szexin nyitja meg a word-ot és ír egy adásvételi szerződést 30 ezerért? Tényleg rosszindulat nélkül kérdezem, de a pénz, drága ruhákon kívül én nem tudok mást elképzelni, ahogy az elemzőknél sem. Egy elemzőbe mi a szexi? A grafikonokat, kimutatásokat milyen szexin készíti el, meg milyen szexi az excel használata?

Még az orvost megértem, életeket ment, intelligens stb. de a többibe mi a szexi a pénzen kívül?

2017. máj. 8. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne higgy el mindent, amit az neten olvasol. 20L
2017. máj. 8. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:

A jogászok es ügyvédek általában sokat olvasott es intelligens emberek, tapasztalataim szerint jofejek.

A siker a vonzó ezekben a pasikban, a határozottság.

2017. máj. 8. 21:25
 3/5 Diavolino44 ***** válasza:

Ezt felejtsd el, hogy a nok a penzre buknak, vagy arra, hogy jogasz vagy elemzo az illeto. Van egy nagyon nagyon szuk reteg aki valoban csak a penz erdekli, de ok penzfuggok. Aztan van az aki szinten a penzert van egyutt egy pasival, de csak azert mert nincs mas alternativa, ertsd jofej srac akiert nem szamit mennyi penze van. Ismertem egy luxuskur.at aki mindig azt hajtogatta, hogy majd ha talal olyan sracot akit ertekesebbnek fog tartani mint ezt az eletszinvonalat akkor gondolkodas nelkul a sracot valasztja. A luxus unalmas, hamar kieg az ember, de meg mi dig jobb mint havi 120 000 a tescoba melozni. (Igaza van)

Amugy igaza van aki elottem valaszolt, az onbizalom teszi szexisse oket. Minden azon mulik, hogy adod elo, lehetsz te kemenysepro, s lehet dunara valo nod, es ugyved s meg szuz.

2017. máj. 8. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem pasiként a pultos lányok a top
2017. máj. 8. 21:55
 5/5 A kérdező kommentje:

# 2

Van 1-2 plázaragadozó lány ismerősöm, aki elvégezte a jogász szakot. Okosnak semmiképp nem mondanám őket :D inkább kitartónak, meg türelmesnek, hogy beseggeltek ennyi anyagot. Ez nem intelligencia függvénye.

2017. máj. 8. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!