Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok viccesnek tartjátok a vérpéniszt?
Nekem is lankadtan 4-5 centi, aztán 17 centisre tud nőni.
Soha senki még egy nő sem jegyzett meg semmit ezzel kapcsolatban. De az én fejemben sem fordult meg.
23/f
Sokkal több férfinek van vérpénisze mint hús.
Én csak vérpénisszel találkoztam eddig. A mostani páromnak is ilyen van és teljesen normális szerintem (kicsit kisebb is mint a tied mégis tökéletes)
Nekem is ilyen van, és bizony volt olyan párom, akinek nagyon is bejött, hogy lankadtan jóval kisebb.
Nyáron egy hűsítő zuhany utána néha viccelődtünk is, hogy hőmérő nélkül is leolvasható, milyen hideg volt a víz. Persze nem sokáig maradt ilyen, többnyire feltüzeltük a levegőt egymás közt.
Meg azt is szerette, hogy mikor előjáték nélkül csak úgy elkezdett kényeztetni, és a szájában izgultam fel. Azt mondta, hogy ilyenkor fizikailag is érzi/tapasztalja, hogy hogyan kívánom meg, és ez őt is felizgatta.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!