Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok viccesnek tartjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok viccesnek tartjátok a vérpéniszt?

Figyelt kérdés
Nyugalmi állapotban 5centi hosszúra is tud zsugorodni és 2 centi vastag (keskeny) lesz a drágaság ,majd erektált állapotban 18 centi hosszú és 5,2 centi vastag lesz ,ne kételkedjenek senki mert tényleg ekkorát tágul és feszülök is.
2017. máj. 8. 14:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Akivel eddig voltam, ilyennel bírt. Ez normális, nem?
2017. máj. 8. 14:32
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
A kérdésed a vicces...
2017. máj. 8. 14:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is lankadtan 4-5 centi, aztán 17 centisre tud nőni.

Soha senki még egy nő sem jegyzett meg semmit ezzel kapcsolatban. De az én fejemben sem fordult meg.

23/f

2017. máj. 8. 14:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondok valamit, amin meg fogsz lepődni: a legtöbb pénisz ilyen! :o
2017. máj. 8. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még csak ilyet láttam. Ebben nincs semmi vicces. Ezt tartottam eddig is természetesnek. Én mèg csak itt a gyakorin találkoztam a hús meg vér pénisz fogalmával. Én azt hittem hogy minden farok először kicsi,és izgom hatására nő meg.
2017. máj. 8. 14:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal több férfinek van vérpénisze mint hús.

Én csak vérpénisszel találkoztam eddig. A mostani páromnak is ilyen van és teljesen normális szerintem (kicsit kisebb is mint a tied mégis tökéletes)

2017. máj. 8. 14:55
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Igen, nagyon humi ^^

9/kislany

2017. máj. 8. 15:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen van, és bizony volt olyan párom, akinek nagyon is bejött, hogy lankadtan jóval kisebb.

Nyáron egy hűsítő zuhany utána néha viccelődtünk is, hogy hőmérő nélkül is leolvasható, milyen hideg volt a víz. Persze nem sokáig maradt ilyen, többnyire feltüzeltük a levegőt egymás közt.

Meg azt is szerette, hogy mikor előjáték nélkül csak úgy elkezdett kényeztetni, és a szájában izgultam fel. Azt mondta, hogy ilyenkor fizikailag is érzi/tapasztalja, hogy hogyan kívánom meg, és ez őt is felizgatta.

29/F

2017. máj. 8. 15:53
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, azért kérdeztem mert az én péniszemen kívül máséval nem talalkoztam
2017. máj. 8. 16:53
 10/13 Bari87 ***** válasza:
11%
Nekem hüvelyk új nagyságra össze megy. A mikor a barátnöm először meg látta azt csak ekkora és majd nem ott hagyott. Mondtam vedd a szádba el kezdett szopni egy percen belül fel állt teljes méretbe 18/5 be se bírja kapni a makkom akkora. Amikor meg tudtam csak hangosan visit még mai napig is. Pedig 4éve dugom.
2017. máj. 8. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!