Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit Csináljak nem akarok már szűz lenni?
Hát elég régen voltam 21, de a diszkókról alkotott kép elég hibás - miért, szerinted a rockkocsmák mögötti parkolókban nem történtek hasonlók, mint amiket a diszkókról gondolsz? :D
Garancia semmire sincs, ha nem tudsz beszélgetni/ismerkedni, az eléggé nehezíti a dolgot. Hétvégente vagy amikor időd van menj, ismerkedj, aztán majd alakul valami.
És ne mondd, hogy csak diszkók vannak a városban, mert én is itt élek.
"Meg a diszkózásba rengeteg pénzt bele kell verni és semmi garancia "
Emeber miről beszélsz? Hétvégén voltam buliban, 2ezer HUF volt a belépő. Ezt azért nem nevezném rengeteg pénznek. Nem muszáj zsinórban tolni a vodka-tonikot és akkor egész olcsón megúszhatod.
A kommunikációs készségeddel lehet gond. A csajok nagyon díjazzák ha jó a dumája valakinek. Ezen úgy tudsz fejleszteni, ha próbálkozol. A boltban a pénztáros csajoknak is benyöghetsz valami vicceset, vagy csak valami kedves dolgot. Ha nem is jön egyből össze, legalább gyakorlod, hogy kell a nőkkel beszélgetni.
Brit tudósok megállapították, hogy ha valaki úszni akar, ahhoz nem társaság kell, hanem víz. Innen már csak egy lépés annak a felismerése, hogy ha csajozni akarsz, ahhoz nem társaság kell, hanem csaj. Az pedig annyi van, mint égen a csillag.
Ennek tükrében a kérdésed úgy néz ki, mintha egy roskadásig megrakott svédasztal mellett toporogva nem tudnád, hogy vajon mit kell tenned, ha éhes vagy.
Ne a körülményeket okold, mert attól nem jutsz előre. Próbálkozz, és tanulj a kudarcaidból. Más is úgy csinálja, senki sem úgy született, hogy tudott a csajok nyelvén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!