Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen jó idősebb pasival?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok,16 évesen veszítettem el a szüzességemet, és azóta 6 partnerem volt, ebből 2 komoly.Volt olyan srác, akivel jobb volt a szex, mert ügyesebb volt, tovább bírta stb de valahogy semmi kiemelkedőt nem tapasztaltam. Tegnap mesélte egy barátnőm, hogy egy 32 éves pasival alakul köztük valami, és már háromszor lefeküdt vele. Azt mondta hogy soha többé nem akarna korabeli pasival szexelni, mert ez a srác olyan jó az ágyban, hogy egyik korábbi partneréhez sem tudja hasonlítani, pedig neki legalább 2x annyi volt, mint nekem.
Tényleg ennyit számít a kor vagy csak puszta véletlen?
2017. máj. 7. 23:27
11/15 anonim válasza:
Persze hogy ilyen jók vagyunk:)
12/15 anonim válasza:
Nem a kortól függ.Inkább a kölcsönös vonzalomtól.De persze az általánosan igaz hogy egy idősebbnek több tapasztalata lehet,amit esetleg át is tud adni.
13/15 anonim válasza:
Nekem is az érettebbek jöttek be.
Van aki korábban érik, van aki időebben, és van aki sosem, de a legjobb szexélményemet 30+ -os férfiakkal éltem meg.
14/15 anonim válasza:
A barátnőd szegénységi bizonyítványa, hogy azt hiszi, csak az életkora miatt volt jó az ágyban. De kislány még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!