Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan, milyen üzletből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan, milyen üzletből veszed a szexis bugyijaidat?

Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt vidéken mindent az Ezeraprócikk áruházban veszünk, ami nem élelmiszer.
2017. máj. 7. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, 1-es, én akartam megosztani eme bölcseletet a kérdezővel.

( Nem trollkodva: változó. Én az a lány vagyok, aki nem hajlandó 4-5 ezret kiadni egy darab bugyiért, amit kvázi nem is hord***. Úgyhogy, vagy fehérnemű-boltban,/ van ilyen kicsi üzlet itt, a városban,/ ha épp leárazás van, vagy a kulturáltabb kínaiak egyikében vagy netről rendelem.

***Szexiből nincs sok féle. Hétköznapokon egészségügyileg jobb a "sima" pamut, huncutkodás előtt meg az a 20 perces csiniskedés nem kíván meg többezres darabszámú gardróbot. )

2017. máj. 8. 00:02
 3/10 nemethkaroly ***** válasza:

Barátnő vagy abba a.. Victoria Secret vagy mibe veszi, vagy online rendel. Többségében fétisről van szó, szexi és drágább darabokról. (csipke, comb kötő)

Egyébként meg sima bugyik, vagy kinai, vagy auchan akármerre. Illetve van ez a fekete 'katonai' bugyija. Sima háromszög bugyi ami jól néz ki, és mindent kibír. Van egy pár darabja, nem tudom honnan szedte de áldom a készítőt.

2017. máj. 8. 03:24
 4/10 anonim ***** válasza:
A barátnőm az aliexpressről hozatja, és nagyon jókat, nagyon szexiket tud venni onnan kb ötöd áron.
2017. máj. 8. 06:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Én piacon vagy kínai.
2017. máj. 8. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Dúrkáló
2017. máj. 8. 15:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehet túrkálóból bugyit halászni ? :D
2017. máj. 9. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
persze. A szarcsíkot kimosod és egéssz jó
2017. máj. 9. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
bár maradhat is benne, mert egy új tanga is tiszta szar lessz 2 nap alatt. Ezért nem állok szóba tangás nővel...
2017. máj. 10. 00:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Régen sem mostak minden füttyentésre. Egy klottgatya egész nyári viselet volt. Ha kellett akár rövidnadrágként funkcionált, 3 hónap után már kaspónak is lehetett használni. A tangát sem szabad agyonmosni, mert az a peltli rideggé válik a sok mosástól, és utánna már nem hatékonyan tisztítja a kakafoszlánykákat a végbélről...
2017. máj. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!