Szilveszterre vásároltam a bershka üzletből egy fehér miniruhát, de nem tudom mit vegyek fel hozzá. Valaki? Bővebben lent.
kényelmes táncolásra alkalmas cipőt vigyél - mert tönkreteheti az egészet, ha rossz a cipő.
A hideg ellen meg nem szégyen ilyenkor: a szép fehér ruhához: gyapjúpulóver, nadrág és meleg cipő
- amit a ruhatárban leveszel a kabáttal együtt. És marad a szép ruha vékony harisnya és átváltott cipő.
Mindenképpen testszínű harisnyát húzz fel.
Szerintem legyél csizmában, hiszen írod, hogy abban sokkal kényelmesebb, mint magassarkúban, és végül is arról szól az este, hogy jól érezd magad. Kellemetlen lenne, ha 1-2 óra múlva már nem tudnál táncolni, mert fáj a lábad.
Ó ezzel a téli "bulibamenős" ruhákkal én is mindig bajban voltam, pontosan ezért mert fingom nem volt milyen cipőt vegyek fel hozzá. :D
A csizma nyilván kényelmesebb de sajnos nem illik mindenhez.
Ha testszínű harisnyát választasz (szerintem ez néz ki legjobban a fehér minihez) akkor szerintem mindenképp valami testszínű magassarkú legyen vagy fekete de csak ha a táskád is az.
Vagy lehet a fekete harisnya és akkor fekete csizma is mehet hozzá,szerintem a magasszárú nézne ki a legjobban akkor is ha alacsony vagy.
Én egyébként rendszeresen úgy csináltam,hogy abba mentem ami a legjobban kinézett és vittem magammal egy kényelmes megoldást vészhelyzetre.
Muti meg a rucit! Ha van link. Akkor tudok segíteni ;)
Még kapható, mert akkor felmegyek az oldalra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!