Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen veletek lányok/nők? (Többi lent)
Próbálom érthetően elmondani, minnél több részlettel.
Én 18/F vagyok, barátnőm (17/L) úgy van, hogy azt mondta nem hajlandó orálisan kényesztetni. Azt mondja, hogy Ő se tudja miért nem, de nem kívánja ezt a dolgot.
Természetesen megértem és nem beszélek a dologról, mert nem akarom erőltetni a dolgot.
Tudja mennyire fontos nekem. Már többször próbálta, de a 18. szülinapom se volt "olyan" hogy megcsinálta volna.
Szóval a kérdés, hogy;
Ti már gondoltátok meg így magatokat?
Reménykedem, hogy egyszer meglep vele, de őszintén kételkedem, hogy megtörténik.
Kicsit többet kérnék, mint egy "volt" vagy egy "nem"
Köszönök szépen minden választ.
#1.)
Igen és teszem is
#2.)
Én is ilyesmiben reménykedem
#3.)
Hát nem túl magabiztos egyéniség, ez igaz, de amikor kettesben vagyunk teljesen másmilyen, önmaga.
Annyit kihagytam tényleg.
Több mint egy éve rendszeresen éljük a szexuális életünk és kényesztetem. Hosszútávban gondolkozunk és mindkettőnknek ez az első párkapcsolatunk.
Legyetek szívesek folytassátok, a kérdésemre választ még nem kaptam.
Köszönöm
Finoman vezesd rá.
Én is irtóztam az orális szextől (korábbi erőszak miatt), amit a párom el is fogadott, aztán egyszer megkérdezte, nem akarom-e megpuszilni ott.
Nem ér a fejemhez, nem kényszerít, csak egy puszi.
Aztán ebből egy alapos szpás lett, mert nagyon jól esett hallani, ahogy sóhajtozik, nyöszörög :)
Azóta pedig csomószor kívánom őt a számban, de ehhez kellett a türelme (fél év majdnem), és hogy bízzak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!