Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szégyenkeznek a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenkeznek a férfiak a kövér barátnőjük miatt?

Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 09:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet,hogy egy telt nő is mozoghatna és törődhetne a bőrével!

-Van is ilyen és női szemmel mondom: -Ez igen!

Mert magával a teltséggel nincs gond,ismerek ilyen párt,joggal lehet büszke a csajra.

Nem mindegy,hogy ápolt kövér ember vagy egy tohonya húsgolyó és ez nemtől független.

Az olyat viszont tényleg nem értem mikor egy igazán jó pasi mellett egy zsíros hajú lestrapált húspép' vigyorog valami tetoválással a bokáján -mert az olyan szexi.....

/N.

2017. máj. 7. 10:35
 12/16 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Sztereotipia miatt, mert egy kover ember lusta, s nem torodik sajat magaval. (Amiben termeszetesen van igazsag)
2017. máj. 7. 10:53
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát én alapbol nem jövök össze kövérrel, mert taszit. Lusta, zabál és nagyra vam magával, meg ha rászolsz akkor ö van vérig sértve, mikor öt métert nem tud megtenni. Szánalom.

Aki meg hormonbaj miatt kövér, arra van gyogyszer, csak könnyebb azzal takarózni h beteg vagyok.

2017. máj. 7. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:
nem tudom miert,de sokszor tapasztaltam az ismerosi koromben,hogy akinek ducibb baratnoje volt,nem igazan szerette ot barati tarsasagba vinni... sot olyan volt,hogy az exem nem akarta elmondani ki a baratnoje,szegyelte elottem....aztan majd utolsag persze megtudtam hogy ki az,de semmi kivetni valot nem lattam.ducibb volt,es aranyos..... o viszont szanalmas barom
2017. máj. 7. 12:44
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

Vicces dolog ez, mert 100 kilósan jól éreztem magam a bőrömben, magabiztos voltam, most 60kg vagyok és rendszeresen félek attól, hogy a párom szégyenkezni fog ha társaságba megyünk. Egyszerűen azért, mert hajt a megfelelési kényszer és állandóan letört vagyok. Egy kövér lány/nő olyan boldog kisugárzással rendelkezik, amit a párjától kezdve mindenki imád egy társaságban és senki nem fogja a plusz kilóit nézni.

19/L

2017. máj. 7. 16:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as válaszoló.

Én 6 hét alatt híztam 35 kilót hormonális probléma miatt és másfél éve nem tudják beállítani az értékeimet, mert kiderült, hogy autoimmun betegség és ezért nem olyan egyszerű, hogy csak kapkodom a bogyókat.Hiába emelik az adagot ha az értékeim ugrálnak.

Életmódváltás történt, nagyon szigorú diétán vagyok, heti 5 edzés, a bőröm már olyan feszes, hogy egy 15 éves megirigyelné, de a kilók még nem mennek le, csak nagyon lassan néha, mikor éppen határérték körül van az értékem.

Szóval fejezzétek be ezt a hormonbajra gyógyszer aztán huss eltűnnek a kilók és akinek nem az lusta.Ilyen is van de nem mindenki.

2017. máj. 8. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!