Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mik a legpervezebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mik a legpervezebb szexuális dologok, amiről fantáziáltok? Ki is próbálnátok?

Figyelt kérdés
Írjátok hány évesek vagytok.

2017. máj. 7. 04:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

A szerepjátékok tényleg eléggé feltudják dobni a szexet.

#8nak írom: Amire te gondolsz, azt a törvény bünteti. :) Óvatosan, csak szólok. :)

2017. máj. 7. 14:13
 12/25 anonim ***** válasza:
46%

#10-es!

1. Ha már csinálni akarnak valamit, akkor csinálják rendesen. Ha egy megerőszakolásban akarnának részt venni, azt is csinálják rendesen. Vagy sehogy. Játszani társasjátékkal kell vagy videójátékkal, de ha előre meg van beszélve akkor az egész nem ér semmit. Csak a szájuk nagy :)

2. Biztosan van olyan nő, aki arra izgul, ha megerőszakolják. Ha nem is normális, de biztosan van.

3. Az erőszak nem arról szól, hogy az "áldozatnak" van beleszólása hogy mit szeretne és mit nem.

4. Sosem csinálnék ilyet senkivel :)

(#8-as vagyok)

2017. máj. 7. 14:17
 13/25 anonim ***** válasza:
#11-es! Nem vagyok hülye :) Egy szóval sem mondtam, hogy díjazom a dolgot :)
2017. máj. 7. 14:18
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
9-10-es vagyok! 8-as,nagyon sarkosan gondolkozol. Persze, hogy nem érted, hogy vágyhat valaki az erőszak eljátszására, ha te magad sosem vágytál ilyenre. És nem, senki nem akarja rendesen csinálni. Tisztában vagyunk azzal, hogy az erőszak lényege, hogy nincs beleszólásunk a dologba, de te is értsd meg, hogy mi nem erre vágyunk! A szex pedig igenis egy játék, aminek a szabályait a benne résztvevők alakítják, ennyire egyszerű. Szerintem N/34
2017. máj. 7. 16:31
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is, de akkor sem rendesen játszod :D Ez olyan, mintha a főnök csak eljátszaná, hogy kifizeti a munkabéredet és játékpénzt adna :D Te is azt mondanád neki, hogy ha már fizet, azt csinálja rendesen :D
2017. máj. 7. 16:57
 16/25 anonim ***** válasza:
"Renxesen" csinálnák. Aa szerepjáték keretein belül. Egyáltalán, mi az, hogy csinálják rendesen? Akkor egy krimiben tényleg öljenek, háborús filmben meg bombázzanak, irtsák a jónépet, mert vagy rendesen, vagy sehogy? A szerepjáték, mint a neve is utal rá: játék
2017. máj. 7. 18:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Ti tudjátok, de ha már játék, akkor inkább egy második lányt vonnék be a játékba :) Na az már játék :)
2017. máj. 7. 18:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Látod, nekem meg az nem játék, mert nincsenek biszexuális hajlamaim. Teljesen eltérő, hogy ki mivel fűszerezi meg az együttléteket, s mit hogyan játszik.
2017. máj. 7. 21:11
 19/25 anonim ***** válasza:

"Hát de én fiú vagyok!" :D

[link]

2017. máj. 8. 00:03
 20/25 anonim ***** válasza:

Én mindig kiakartam próbálni nyilvános helyen, a lebukás veszélyétől tartva.

A szerepjátékok engem is nagyon vonzanak, illetve a hármas, de két pasival, nem plusz nővel. 22/l

2017. máj. 8. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!