Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet 14-15 cm-es pénisszel élni?
Milyen tippek ,trükkök, tanácsok, ötletek, vannak , hogy ne örüljek teljesen bele, és ne mindig a mérhetetlen szégyent érezzem? Hogyan lehet szexuális tapasztalatom?
( qrvák kizárva ) Van remény vagy a hátralevő életemet az örület és a szégyen elleni küzdelem tölti majd ki?
Kedves #21
Pont ez volt a kérdés lényege. Ahhoz keresek segitséget/tanácsot, hogy ezt hogy tudom feldolgozni.
Tudom, hogy nem lehet nagyobb!
Egyetlen nő nem mondja,hogy nem számit a méret, sőt amikor megirom hogy kicsi van abban a pillanatban eltünnek.
Inkább a humorodat szégyellnéd... Ha ezt nem humorból írtad, akkor meg kezeltesd magad pszichológusnál. Kisebbségi komplexussal. :P
Hogy miért űzök tréfát belőled? Mert nevetséges a 14-15 centin sírni. Persze, ha humorizálsz, akkor sikerrel jártál, de ha nem, akkor te tényleg pszichológiai eset vagy.
Amúgy a férjem, akinek a második felesége vagyok, 13 centi átlagos mérettel rendelkezik. :) Nem szokott szégyenkezni miatta, nincs is oka rá.
Kedves Válaszolók
Lassan látom kezdenek normálisabb válaszok érkezni, de ismét kiemelném a lényeget: hogyan tudom feldolgozni a problémámat (akár vélt akár valós), mit csináljak, hogy el tudjam fogadni magam?
# 27
Esetleg fogd fel, hogy átlagos pénisz méreted van, és ne a méreted közlésével próbálj ismerkedni.
Kérdező!
Neked velünk van bajod, mert nem vagyunk hajlandóak azon keseregni, hogy kicsi a farkad.
Azért nem, mert nem kicsi. De te ezt a választ nem fogadod el, te arra vágysz, hogy mindenki veled picsogjon. Hiába vársz, mert van bennünk annyi tisztesség, hogy nem mondjuk veled, hogy hát, bizony, ez valami veleszületett fejlődési rendellenesség.
Neked egyedül a fejedben kell rendet tenni, ahhoz szakember kell. Fordulj pszichológushoz, de csak akkor, ha elfogadod a véleményét. A te bajodnak az a neve, hogy enyhe fokú paranoid skízis.
Kedves #27
Azon dolgozok hogy ez menjen, de segitséget szeretnék ehhez kérni. Sajnos a nők nem ezen a véleményen vannak, és azért mondom el az elején, hogy megelözzem a személyes megaláztatást, ha esetleg arra kerülne a sor.
És sajnos a reakciók engem igazolnak, mert egyetlen alkalommal se kaptam azt a választ,hogy : semmi gond elég az
Mint pl itt #21-es is minden hülyének elmondott, hogy ebből problémát csinálok, és csak később irta egy fél mondattal, hogy elmegy. És ez van minden alkalommal,minden nő porrig aláz, még akkor is ha esetleg elégséges lenne nekik. Ezek után hogy fogadjam el magamat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!