Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
kérdező az elsővel a barnított bőr és a smink (+ talán az arc) ami gond :D
am átlagos alkatom van, de vonz a teltebb alak, de nem ez alapján választok párt, de volt teltebb barátnőm
24F
16:
Az miért a "test elfogadásának" számít, ha valaki sokat zabál és nem mozog, sportol egyáltalán?
10-ből 9 kövér ember nem azért kövér, mert "ilyen az alkata", vagy mert betegsége van, hanem mert nem bír magával. Én is az utóbbi egy-két évben magamra szedtem 10 kilót kb. Nem idióta módra az van a fejemben, hogy "fogadjam el magam", hanem tisztában vagyok vele, hogy a lustaságom okán híztam.
17:
vegyük az első képet, szerintem egyáltalán nem kövér; nem gondolhatod komolyan hogy akin nem látszanak a csontok az kövér... Tisztáznod kéne magadban hogy mi számit kövérnek és mi nem. Az hogy valakinek teltebb de formás idomai vannak az nem kövér, és szerintem sok férfi nevében mondhatom hogy egy pici plusz igenis vonzó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!