Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kicsi a barátnőmnek a péniszem?
Nem élvezi velem a szexet, mert túl kicsi szerinte a farkam.;( És az a baj hogy nekem sem volt annyira jó érzés mint amilyennek kellett volna:( Ilyenkor mit lehet csinálni, mert ez nagyon sz ar érzés..
.
A barátnőm nem bántóan mondta ezt, de lényeg az ez volt, hogy kicsi.
Kegel-gyakorlatokat csináljatok mindketten. Te tovább fogod bírni az ágyban, és egy kicsit nőhet tőle a farkad (1-2 cm), ő pedig szűkebb lesz és jobban fog érezni.
Jó ötlet más pózok kipróbálása is.
Ha van rajtad súlyfelesleg, akkor fogyd le valahogy. (Ha nincs, akkor ez a mondat tárgytalan.)
Sok sikert! ;)
Tényleg nőhet 1-2 centit a Kegler gyakorlattól?
Vékony testalkatú vagyok.
Most megmertem újból és egy kicsivel nagyobb értéket kaptam, hossz 12 vastagság 4 cm, de még ez is nagyon kicsi.
Stanton Dowd: Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve c. művében olvastam (amúgy ajánlom olvasásra, ír az intimtornáról, ha beírod googleba a könyv címét, találni fogsz letöltésre linket.)
Saját tapasztalat: Intimtornás időszakom előtt 15-16 centit mértem, kb. 2,5 hónap intimtorna után 17 cm, ha napok óta nem vertem ki, akkor 18 cmt is elérheti. Nem tudom ebben menyi a szerepe a Kegel-gyakorlatoknak, és mennyi a természetes növekedés (mielőtt elkezdtem az intimtornát, nem igazán méregettem), de az intimtorna javítja a pénisz vérellátását, ergo logikusan hangzik hogy kicsit nőhet tőle a méreted.
Hány éves vagy amúgy? Elvileg 24 éves korodig nőhet a farkad, bár a legtöbb embernek 18 éves kora után nem nagyon nő már, de lehet hogy te kivétel leszel.:)
#12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!