Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért nem szeretitek, ha a szátokba élveznek?
Sose ertettem. Ez olyan h vagy szereti v nem.
En orulok h szeretem az oralt. Imadom ha a ferjem ram v belem elvez.
Es anak is orulok h a ferjem tud es szeret nyalni is. Hianyozna ha nem szeretne
A pacalporkoltot se szereti mindenki pedig sok melo egy szakacsnak.
Neked nem.volt szerencsed csak a mostani csajoddal, nekem az volt. Az elmult 8-10 csaj kozul csak egy nem elvezte (nem tette meg) hogy a szajaba elvezzek. A tobbi elvezettel csinalta. Talan kett volt aki nem nyelte le, hanem kikopte.
Ezek 20 evtol 38 evesig levo csajok voltak az elmult 3-4 evben.
Most nem azért kérdező, de te szeretnéd ha valaki a szádba élvezne?
Én fiú vagyok, de a sajátomtól is undorodom. Fura szaga van, az állaga sem bizalomgerjesztő, soha nem tudnám magam rávenni, hogy megkóstoljam. És ez a sajátom, idegenétől még jobban undorodnék. Soha nem vártam el és nem is fogom, egy csajtól se, hogy szopjon, mert gusztustalannak tartom én magam is. Teljesen megértem őket, hogy nem tudják élvezni, ha telemegy az anyaggal a szájuk. Számtalan más módja van annak, hogy a egy nő kielégítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!