Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti szeretitek, ha a pasi a szátokba/arcotokra élvez? Vagy csak hagyjátok?
Figyelt kérdés
Izgatób ez egy nőnek vagy csak "kötelesség"?2015. nov. 8. 08:22
1/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon izgató, én élvezem :)
Aki csak kötelességből hagyja, az szerintem nem is élvezi felhőtlenül ami csinál/amit vele csinálnak.
Ez csak az én véleményen, mielőtt valaki felháborodna!
21L
3/11 anonim válasza:
én is szeretem, nem kötelességből hagyom...van amikor én kérem a páromat, hogy a számba menjen el
4/11 anonim válasza:
Dehogy kötelesség! A barátomnak egyáltalán nincs ilyen elvárása, az elődeim nem nagyon kényeztették el ezügyben. Sőt, én voltam az első nő az életében, akinek az arcára élvezett, és úgy, hogy én dobtam fel a témát.
Engem izgat.
5/11 anonim válasza:
Eleinte csak kötelességnek éreztem,megtettem,mert ő akarta,de most már szeretem.
6/11 anonim válasza:
Akkor úgy látszik ez minden nő álma.
7/11 anonim válasza:
Öten válaszoltuk, hogy szeretjük, ez még csak nem is reprezentatív minta, a "minden nő"-től meg nagyon messze van.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tehát vannak még nők, akik nem "nyavalyognak" ha van egy kis mocsok a szexben :)
2015. nov. 9. 08:25
9/11 anonim válasza:
Számba jobban szeretem, de ha csak arcomra jön akkor sincs semmi baj. Én élvezem, szeretem, ha számba van a befejezés (N)
10/11 anonim válasza:
Én a számba nagyon szeretem, számomra oda a legjobb ha élvez a párom. Arcra is mehet ha szeretne, de az nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!