Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy szexkapcsokatom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy szexkapcsokatom, amiben üzeneteket is küldözgetünk egymásnak, hogy hiányzol, sokat gondolok rád, imádlak, stb. lehet ez már több mint szex kapcsolat?

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 07:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Emberfüggő, hogy milyen jelentés van emögött. Pont az ilyen félreértések miatt nem írok ilyeneket a szexpartneremnek mert értelmezhetők csak a szexre vonatkozóan, meg úgy is hogy többet akarna az ember. A félreértés meg senkinek sem jó. 27/F
2017. máj. 3. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Édes istenem! Nem ,ne reménykedj!! Csak ingyen lyuk vagy neki,semmi más!!
2017. máj. 3. 07:46
 3/6 Ramone ***** válasza:
Ha valaki azt mondaná hogy ez rendes kapcsolat akkor csorsan lelépsz? :D
2017. máj. 3. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt érdemes lenne tisztáznotok. Én is ilyen kapcsolatban vagyok, de nem küldözgetünk egymásnak ilyen üzeneteket.
2017. máj. 3. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nagy eséllyel több, bár fontos lenne ismerni a szövegkörnyezetet. Nem mindegy, hogy általánosságban érti a "hiányzol" kifejezést vagy szexuális vonatkozásban... Az egyik korábbi szeretőm például simán leírta, hogy hiányzik neki a testem, alig várja, hogy együtt legyünk vagy, hogy imádja a szám.
2017. máj. 3. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen több van a dologban!
2017. máj. 3. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!