Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom képes kiverni egymás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom képes kiverni egymás után többször (akár ötször is! ) lankadás nélkül! Ez mitől van?

Figyelt kérdés

Én eddigi tapasztalataim alapján azt hittem, hogy úgy működik, hogy kiveri, elélvez, lelankad aztán kis idő kell míg magához tér.

Erre nagyban kényeztetem kézzel-szájjal (én szeretem húzni az időt, mert úgy tudom, hogy utána intenzívebb az érzés), erre átveszi és simán elélvez négyszer-ötször egyhuzamban! Most akkor hogy működik a pénisz? :D

A kérdés komoly bármilyen furán hangzik, és addig fogom feltenni amíg nem kapok rá normális válaszokat + privátot ne írjatok, mert nem az enyém a fiók!

2017. máj. 2. 15:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem kell, hanem képes rá.

És nagyon durva, még csak több idő sem kell kettő között elélvezésig.. Áhh én ilyennel még nem találkoztam :D

2017. máj. 2. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Egymás után 2-t bírok,ennél tovább nem próbáltuk még (barátnőm nem bírja),de az első után lankadok kicsit,ha segít a barátnőm,akcióképes vagyok egyből. Ha barátnőm szedne tablettát,akkor letudnám tesztelni,de nekem kell az inger,nem el3g a kéz. Mulziorgazmus,keress rá. Állítólag ez vagy tabletta :D
2017. máj. 3. 07:02
 13/15 János Gilján ***** válasza:

No akkor mondom a frankót. Ejakulációkor prolaktin hormonok szabadulnak fel, melyek gyakorlatilag megszüntetik a szexuális izgalmat. Ameddig a prolaktin hormonok nem szívódnak fel, addig tart a refrakter periódus, vagyis addig ingerelhetetlen szexuálisan a férfi. Azt tudni kell, hogy a szeretkezés végén lényegesen több prolaktin szabadul fel, mint egy maszturbáció végén, ezért nagyobb eséllyel lehet folytatni az ingerlést maszti után, mint szex után. Érdemes még megemlíteni az oxitocin hormonokat is, azok ugyan nem semlegesítik a szexuális vágyat, de boldog álmatagságot okoznak, ezért könnyű elaludni szex után.

Itt jön be viszont egy velünk született biológiai különbség, hogy mennyi prolaktint szabadít fel a szervezetünk ejakulációkor. A férfiak 1-2%-a minimális prolaktint szabadít csak fel, annyira keveset, hogy nem elég ahhoz, hogy semlegesítse a dopamin okozta szexuális izgalmat. A válasz tehát annyi, ha valaki többször el tud élvezni ejakulációval egymás után, annak nagyon kevés prolaktin szabadul fel a szervezetében ejakulációkor, ezért képes rá.

Ami a multiorgazmus illeti, arra viszont bármelyik férfi képes, amelyik megtanulja kettéválasztani az orgazmusát az ejakulációjától és nem ejakulál. Ha nincs ejakuláció, nincs prolaktin felszabadulás sem. ;)

2017. máj. 4. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez igazán korrekt volt kedves János...

Ezek szerint ( pechemre?) az én szervezetem sok prolaktint termel, mert én nem vagyok hamar tettrekész...

2017. máj. 4. 11:46
 15/15 János Gilján ***** válasza:
Pontosan... Viszont erre a problémára tökéletes megoldást nyújt, ha valaki megtanulja különválasztani az ejakulációját az orgazmusától. Aki erre képes, az gyakorlatilag "akárhányszor" szeretkezhet, mert nem lesz hormonális gátló tényező, ami megakadályozza őt ebben. ;)
2017. máj. 4. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!