Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a srácok akik egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a srácok akik egyszer már élvezhettek szájba, utána mennyire ragaszkodnak hozzá?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk az egyik barátnőtök engedte, a következő meg nem. Vagy a következő engedi, de nem mindig. Mekkora "probléma" ez? Lányok is írhatnak.

2017. máj. 2. 13:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ennél egy kicsit jobban bízok benne.
2017. máj. 2. 22:17
 12/12 anonim ***** válasza:

# 9

Szerintem ne aggódj emiatt. Minden nő más, másban is, ebben is. Az össz képet kell nézni, nem részleteket kiragadni.

Másik meg, a párom pont ugyanígy volt vele mint te. Nem akarta, nem tetszett neki, egyszer csinálta, utána nem akarta. Így is lett, én nem erőltettem, sose kértem.

Pár éve olvasott pár erotikus könyvet és felfedezte magában, hogy a r -anckodás az nem lenézendő, hanem élvezetes (nyilván párkapcsolaton belül a párjával) és azóta nem hogy engedi, hanem kéri ezeket a dolgokat. Én soha nem kérem, max ha megkérdi hova akarok van amikor azt választom, de ő akarja. Mondjuk törölgetni se kell annyit, de az kit érdekel :))

2017. máj. 3. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!