Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvernétek a barátnőtöket (akár szex közben), ha ez a vágya?
Figyelt kérdés
Vagy mit mernétek megtenni? Mi a maximum? Sokak számára túl durvának tűnik,és képtelenek bántani egy lányt/nőt,még ha akarja is.Ti megtennétek? (Nem pofozásra gondolok,hanem ököllel arcon ütni teljes erőből).Életkort is írjatok.2017. máj. 1. 13:24
11/19 anonim válasza:
Előző (10-es) vagyok: egyébként volt hasonló egy lánnyal, egy ideig így csináltuk egymásnak. Nem értettük, hogy miért alakult ez ki, valami terápiaféle lehetett mindkettőnknek. Aztán egy pár hét után simán elmúlt. Amíg tartott, izgalmas volt. Ami utána jött, az is jó volt, de más, nyugodtabb dolog volt.
12/19 A kérdező kommentje:
Mennyi gyáva ember,atyaisten. :'D
2017. máj. 1. 14:46
13/19 anonim válasza:
Nem vagyok gyáva. Szimplán csak férfi vagyok, aki nem üt meg nőt ;) #atyaisten
14/19 anonim válasza:
Akkor üsd meg ököllel aztán meglássuk mekkora pofád lesz utána ha történik vele valami.
Rúgd is meg úgy van. Nem tudom mennyire balf.sz emberek vannak a földön. Itt nem arról van szó hogy féltek-e vagy nem. Úgy viszonyuljon hozzád az a lány ahogy te hozzád. Független attól hogy szeretné-e vagy sem!
15/19 A kérdező kommentje:
Ja,félreértették itt páran.Lány vagyok.
2017. máj. 1. 14:55
16/19 anonim válasza:
Én megütném, ha ez a vágya, igen. Fantáziáltam már ilyesmiről. Ököllel ott, ahol nem törnék csontot. Arcot nem, de hasba igen. Olyat max amivel nem kerül kórházba.
27
17/19 anonim válasza:
Az exem szerette, ha szex közben vertem. Izgató volt nekem is.
26F
18/19 anonim válasza:
Attól gyáva egy férfi, hogy nem üt meg egy nőt? Azt hiszem inkább attól ha megüti. Nekem így tanították.És csodálkozok hogy nem lehet rendes fiút találni mikor ilyen fogyatékos k.rvák élnek akik ilyenre izgulnak...
19/19 A kérdező kommentje:
18# Attól gyáva,hogy nem meri még akkor sem,ha kérik tőle.Ez volt a kérdés.Idióta. :D
2017. máj. 2. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!