Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen bilinccsel szerettek, szeretnétek megbilincselve lenni szex közben?
Bőr vagy kötél, vagy sál vagy bármi ami puha. A fém bilincs a szerepjátékokhoz jó, de ha az ember hosszú ideig vergődik benne akkor csúnyán tud nyomni. Mi a párommal az elején azzal kezdtük a kötözősdit, ő hátra bilincselte a kezem és az ágyra lökött ahogy kértem... Na most a bilincs a hátamba is bevágott meg a csuklómba is. Nem volt valami élvezetes
Meg amikor mindkét kezem külön külön bilinccsel rögzítette az ágyhoz, én annyit vergődtem hogy utána napokig kék, zöld, lila, sárga, fekete foltokkal mászkáltam a csuklómon :) S tök mindegy, hogy szőrős vagy szertelen, az a kis rongy semmit nem védi a kezet.
Én a valódi, acélbilincset szeretem. Tény, hogy egy idő után nyomni kezd, de a bilincs nem azért van, hogy kényelmes legyen. :)
Ha nem vergődik benne az ember, akkor nem lesz kék-zöld a csuklója, max. pár órán át látszanak csak a kis benyomódások, vagy pirosság, de ezeket el lehet takarni néhány szélesebb karkötővel.
Szín mindegy, típus inkább láncos, vagy "karikás" (mint amilyen a magyar rendőröké), mert a zsanéros nagyon kevés mozgást enged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!