Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen bilinccsel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen bilinccsel szerettek, szeretnétek megbilincselve lenni szex közben?

Figyelt kérdés
Pl. bőr, fém. Azon belül pl. csak kulccsal nyitható, vagy kulcs nélkül is. Szőrös, vagy sem? Láncos, vagy zsanéros? Milyen színű legyen? Stb....
2017. máj. 1. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Bőr vagy kötél, vagy sál vagy bármi ami puha. A fém bilincs a szerepjátékokhoz jó, de ha az ember hosszú ideig vergődik benne akkor csúnyán tud nyomni. Mi a párommal az elején azzal kezdtük a kötözősdit, ő hátra bilincselte a kezem és az ágyra lökött ahogy kértem... Na most a bilincs a hátamba is bevágott meg a csuklómba is. Nem volt valami élvezetes

Meg amikor mindkét kezem külön külön bilinccsel rögzítette az ágyhoz, én annyit vergődtem hogy utána napokig kék, zöld, lila, sárga, fekete foltokkal mászkáltam a csuklómon :) S tök mindegy, hogy szőrős vagy szertelen, az a kis rongy semmit nem védi a kezet.

2017. máj. 1. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az elsőnek, úgy nekem is inkább a puha. Kulccsal és kulcs nélkül nyitható is szóba jöhetne. Inkább ne legyen szőrös. Láncos. Szín mindegy.
2017. máj. 1. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
A bilincs puha, a párom kemény. A többi nem számít
2017. máj. 1. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a valódi, acélbilincset szeretem. Tény, hogy egy idő után nyomni kezd, de a bilincs nem azért van, hogy kényelmes legyen. :)

Ha nem vergődik benne az ember, akkor nem lesz kék-zöld a csuklója, max. pár órán át látszanak csak a kis benyomódások, vagy pirosság, de ezeket el lehet takarni néhány szélesebb karkötővel.

Szín mindegy, típus inkább láncos, vagy "karikás" (mint amilyen a magyar rendőröké), mert a zsanéros nagyon kevés mozgást enged.

2017. máj. 3. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!