Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan gyanakszom ha a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan gyanakszom ha a párom mindig leborotválja ha elmegy szórakozni?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy észrevettem, hogy mindig leborotválja a punciját mielőtt elmegy a barátnőivel vagy haverjaival bulizni valahová. Én meg szerintem tök jogosan kérdezem, hogy ha úgysem fogja látni senki minek borotválod le? Erre az a válasz, hogy kényelmetlen és igénytelen ha szőrös ezért nem érzi úgy jól magát a bőrében ha olyan. Ez eddig oké, mindig csupasz a puncija de persze van hogy néha borostás vagy ilyesmi de bulik előtt MINDIG megcsinálja. Kérdem én ha úgysem látja senki akkor minek? Nem ér rá később miért pont akkor kell?

Nektek mi erről a véleményetek?

2017. máj. 1. 01:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Elég egyértelműnek tűnik, te meg sejted, csak nem akarod magadnak se bevallani.

Persze, igényes és fogat sem csak akkor mosol amikor elmész otthonról, de akkor is elég gyanús, ami neked is. Szerintem is el kéne beszélgetni úgy, hogy nem hiszed el minden szavát. Még te is leírod, hogy kacérkodó.

2017. máj. 1. 03:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Az első kérdés az az hogy miért megy el nélküled. Tényleg ne légy naiv.
2017. máj. 1. 08:03
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
Valami nem működik köztetek ha másokkal kefélteti magát, erre esetleg nem gondoltál? Valamit nem kap meg.
2017. máj. 1. 08:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Bugyit azért vesz fel olyankor? Vagy az is kényelmetlen?
2017. máj. 1. 08:49
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Az én barátnőm ha elmegy a csajokkal mindig órákig készülődik. Hajat csinál, smink, kiteszi ami van. Punci...minden.

Szerinted???

(amúgy nincs barátnőm. A feleségem nem örülne neki.)

2017. máj. 1. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Te miért nem mész vele?
2017. máj. 1. 09:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Van hogy elmegyek vele akkor is ezt csinálja. De nem mehetek el vele mindig. És azért csak megbízok benne. De nem hiszem, hogy megcsal néha szoktam ellenőrizgetni de nem bukott le.
2017. máj. 1. 11:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy hülye ötlet, de lehet azért mert rövid ruhába megy, és kissé becsiccsentve nem tud figyelni hogy ne csússzon fel a szoknya. Ilyenkor biztos ciki hogy kilátszik. Vagy csak simán félrekhúr.
2017. máj. 1. 15:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez azt jelentené, hogy megcsal.
2017. máj. 2. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!