Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Amiatt lehet? Én arra gyanakszom.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amiatt lehet? Én arra gyanakszom.

Figyelt kérdés
Fél éve szedek fogamzásgátlót, azelőtt semmi féle ilyen problémám nem volt, még mikor el kezdtem szedni, egy jó ideig akkor sem. Igaz, már akkor kezdőthetett. A problémám az, hogy egyre nehezebben megyek el, ha a pàrom orálisan elégít ki, elhúzódik kb. fél óráig is, de legtöbbször nem is sikerül, mivel addigra meg (hiába nem megyek el), érzékennyé válok és fájdalmas is lesz. Szex közben soha sem mentem el. Pedig rettentően kívánom a páromat, mindig 100%osan felizgat, és mégse... :( Nagyon rossz ez mind a kettőnknek... Az lenne a kérdésem, lehet ez a fogi gátló mellékhatása vagy velem van a probléma? :(
2013. jan. 13. 00:23
 1/6 anonim ***** válasza:
valamiylen szintü is-isröl lehet szó. Veled is lehet probléma mert stresszelsz valamin, és a tabival is lehet probléma mert ha jo ltudom vannak olyan fogamzásgátlok amik egy idöre csökkenthetik a nemi vágyat is.
2013. jan. 13. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:

álljatok át gumira és meglátod akár egy picit szüneteltessétek

a sex-et

2013. jan. 13. 00:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Rá van írva a betegtájékoztatóra mellékhatásként a csökkent libidó, igen... Azt el nem tudom képzelni, hogy min stresszelhetek, semmi nem jut eszembe, amúgy sem vagyok egy stresszes típus... :/

Egy hétig nem volt szex, semmi fajtája, de nem volt változás... (Ez rövid idő volt? Kicsit hosszabb szünet kéne?)

2013. jan. 13. 00:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy a tabletta okozza.

Menj vissza a nőgyógyászodhoz.

2013. jan. 13. 01:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 13. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet a tabletta az oka. Hagyd abba, és várj pár hónapot (idő kell, mire helyreáll a dolog).
2013. jan. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!