Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm előtt elmenjek prostihoz tapasztalatszerzés céljából?
20 éves vagyok, a barátnőm 19. Neki több kapcsolata volt már én (szégyen nem szégyen) pettingnél tovább sosem jutottam még senkivel. Már 3. hónapja együtt vagyunk és lassan megérik a dolog. Viszont neki relative elég nagyok az elvárásai és nem szeretnék neki csalódást okozni.
Nem megcsalni akarom, nem is szeretkezésként tekintenék rá, hanem tanulásként.
ne csinálj hülyeséget!
tudja, hogy szűz vagy?
24F
Nem tudja. Mármint nem hazudtam neki, szimplán annyira magabiztosan viselkedtem amikor előjött a téma, hogy szerintem eszébe sem jutott.
Ha úgy mennék oda egy prostihoz hogy ugyanezt elmondanám neki, és azt is, hogy én hozzá egy tanórára jöttem, nem pedig dugni szerintetek tolerálható ?
Tudom, hogy gáz meg minden, de nem szeretnék csalódást okozni senkinek ha esetleg többet vár el tőlem.
és abba nem gondoltál bele, hogy ezzel okozol neki csalódást és nem a tapasztalatlansággal?
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!