Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha egy lany szűz? Szeretitek tanítani a lányokat? Vagy inkabb rossz hogy tapasztalatlan es bénázik?
Én a barátommal mikor ismerkedtem akkor két külön fotelben ültünk. De mindketten a másik felé fordulva.
És valahogy szóba került,hogy van-e valakim,mondom nem volt még soha,(akkor még nem is akartam) és mikor megtudta,hogy szűz vagyok, hát az komolyan mondom megszédült, látszott rajta, hogy nagyon nagyon beindult, kis idő kellet, míg újra földre szállt, és azutáni beszélgetésben még közelebb,a fotel támlájára dőlve beszélgettünk. Szerintem izgató lehet abban a tudatban lenni,hogy a csajszinak te vagy az első.
Két féle szűz van. Aki túl aggódja, fél, a másik az,aki játékosan kíváncsian várja.
Az utóbbit mindenki szereti.
Én 18l a fiú 19.
Nos nekem egy pozitív egy negatív élmény után maradt a 0 vagyis a semleges.
Engem baromira nem izgat a tudat hogy szűz e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!