Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A körülmetélés után tovább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A körülmetélés után tovább bírom a szexet?

Figyelt kérdés
Nincs baj egészségügyileg, rendesen hátra jön a bőr,nincs fitymaszűkületem.
2017. ápr. 28. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem, ne reménykedj. Nálam sem jött be.
2017. ápr. 28. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Ha nincs fitymaszűkületed, akkor ne csináld.

A természet nem véletlenül talált ki minket olyannak amilyennek.

Régen a tisztálkodás miatti higiéniai okok támogatták a körlümetélés tényét, de mára ez nem állja meg a helyét, sőt védelmet ad, így ha nincs vele bajod ne tedd.

És igen tovább bírnád mert a folyamatos ingerre ami a makkot éri, a szervezet védekezéssel reagál, megvastagítja a makk szövetét, hogy az idegvégződések ne essenek olyan közel a felszínhez és a felső hámszövet is keményebbé válik tovább fokozva a védekezést. Cserébe tompább lesz az érzés.

Ne úgy képzeld el, hogy lassabban fogsz eljutni a csúcsra, hanem képzed el azt, hogy az eddigi ingert ami a farkadat tudja érni most megfelezed és sosem lesz intenzívebb az érzés, csak tompább. És ezért fogod sokáig bírni.

Van ismerős akinek le van metélve, és nem szereti mert nagyon nehéz eléveznie, sokszor kínszenvedés neki, hogy punciban kényelmesen fejezze be és van hogy ő nem is fejezi be, hanem ha barátnője elélvezett elégszer akkor abbahagyják ő meg kiveri vagy majd legközelebb.

Manapság divat a körülmetélés, csak épp hülyeség, mint a legtöbb divat vezérelte dolog.

2017. ápr. 28. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egyik barátomnak fitymaszűkület miatt csinálták. Kérdeztem később, milyen a szex? Azt mondta sokkal hamarabb elmegy, mert sokkal érzékenyebb a makkja....
2017. ápr. 28. 16:58
 4/7 Tompadúr ***** válasza:
100%

Később írok majd tapasztalatból, mert én 9 napja csináltattam meg, de nem divatból hanem egészségügyi okokból. Én is hallottam, hogy majd jobban is bírnám a szexet, az nekem csak hab lenne a tortán. Még für érzés amúgy mert még érzek vele alsógatyában mindent de már nem annyira intenzíven mint az első napokban. Már kezdem megszokni, és ahogy a duzzanat is megy le kezd normalizálódni. :) Már csak a bal fele van picit megdagadva.

26/F

2017. ápr. 28. 17:00
 5/7 Tompadúr ***** válasza:
fura érzés*
2017. ápr. 28. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csináld mert akkor a második(harmadik) menet nehezebb lesz..
2017. ápr. 28. 20:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat,akkor nincs mese marad az önkontroll :)
2017. ápr. 29. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!