Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerrel még nem szexeltem. Érzésre van különbség?
Nők és férfiak válaszát egyaránt várom, csak legyetek szívesek kort és nemet írni.
25f
Nekem nőként érzésre semmi különbség nincs, csak a tudat teljesen más. Egyszerűen jó érzés, hogy óvszer nélkül van bennem a párom, anélkül élvez belém. Plusz jobb, hogy bárhol, bármikor egymásnak eshetünk anélkül, hogy gumit kelljen keresgélni. Illetve ha van második menet, ott sem kell tisztálkodni, új gumit húzni stb.
De konkrétan érzetre nekem tényleg nincs különbség.
Talán én vagyok a kevés számú srácok egyike, de nekem túl sok különbség nem volt érzésben óvszerrel illetve anélkül. Persze a naturális jobb volt, de nem annyival mint amennyire annó gondoltam. Mondjuk ehhez kell egy olyan fajtájú gumi, ami szerintem a legjobb, legalábbis nekem, ez pedig a Skyn Elite óvszere (itthon nem lehet kapni tudomásom szerint ezt az elite változatot, én netről rendelem).
Mindenesetre kényelmi szempontból természetesen a naturális élmény nyer. Nincs is jobb annál, amikor csak így csókolózva összebújtok aztán egyszer csak úgy random akcióba lépsz. 25F
Kb, mint zokniban lábat mosni. Szükséges rossz. Alkalmi partnernél általában használtam, stabil párkapcsolatban nem. Sokkal jobb gumi nélkül.
61/f
Utáljuk párommal! Nekem ő a második neki én az első vagyok. 7,5 évig nem kellett gumi mert szedtem bogyót most meg eü okból abba kellett hagyjam. Szörnyű volt áttérni!
Én nem érzem anny óra, túl sima és mű érzés mg kevésbé spontán.
Párom azt mondta érzésre kevés különbség van csak, de amíg felrakjuk addig a hangulatból veszt illetve utána sem esztétikus amikor kidobja.
Ezért most naptár módszerezünk inkább.
Egyébként vehetsz egy csomagot és kipróbálhatjátok egyfajta játékként!
26L 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!