Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy vettétek észre hogy tavasszal meghülyülnek a férfiak?
Figyelt kérdés
Komolyan mint a bagzó macskák olyanok most az emberek. Különösen a férfiak. Akik kapcsolatban vannak körülöttem csomóan szakítani,leváltani akarják a nőjüket.Plusz rám most páran nyomultak is. Mivan ilyenkor van a tavaszi nőcsere??2017. ápr. 27. 21:31
11/18 anonim válasza:
Ja képzeld rám is hajt vagy 4 csaj, de én elvagyok a barátnőmmel és a markommal :)
A minap megtalált egy nő, beszélgettünk aztán már gyereket akart volna tőlem, én meg gyorsan elköszöntem és elhúztam.
Tudom elég szürreális amit írtam, de ez az igazság. Úgyhogy lehet mutogatni, de így minek...
28F
13/18 anonim válasza:
Nem tunnek hulyebbnek mint telen ...
14/18 A kérdező kommentje:
11 64 % Akkor vagy jól nézel ki vagy gazdag vagy.
2017. ápr. 27. 22:19
15/18 anonim válasza:
Szerintem, nem jobban, mint a nők. Jön a jó idő,nekivetkőznek rendesen. Szinte "kirügyeznek".
16/18 anonim válasza:
Őszinte leszek. Mert előkerülnek a dekoltázsok a kabátok alól és nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne akarjam végignyalogatni minimum 10 lánynak a szexi testét.
A lényeg, hogy a meleg miatt kevesebb a ruha, ez pedig a férfiak erekciójának gyakoriságával egyenes arányosságban van.
17/18 anonim válasza:
ebben mi is a nagyszam? az hogy valaki radstartolt? :DDDD
18/18 anonim válasza:
nem csak tavasszal. mindig hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!