Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket menyire zavarna ha pasitok állandoan sexelni akar veletek, Mert kiván titeket?
Az is csak ha már én mászok rá. És ez zavar.
Régen jó volt heti 3- 4.
Sok függ a partnertől. Voltam olyan pasival, hogy az első fél évben ki sem jöttünk a hálóból, 5-6 órát is csináltuk egy átlagos hétvégi napon. Aztán lehűlt minden, az utolsó hónapokba havi 2-3 alkalom volt.
A következő pasim meg alig tudott levakarni magáról 1,5 éves kapcsolatban is.
Most 27 évesen, pasi nélkül, minden nap 2-szer szeretném. :D Elég szar az időzítés.
Ferjemmel mikor megismerkedtunk egesz nap szinte csak szexeltunk, nem dolgoztunk, csomo energiank volt. Most hogy mar dolgozunk mindketten napi 8orat +szombaton is, en baromira elfaradok es este mar nincs erom szexelni. Hetvegere meg mar elegge kivanom napi tobbszor is, viszont akkor meg a ferjem nem birja egynel tovabb. Azt tudom javasolni, hogy izgasd ugy fel, hogy megkivanja a szexet. Az ugyis mindig bejon.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!