Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a 30 pluszos nők sokkal vadabbak és nyitotabbak szex közben? Kifejtve lennt
Sportolóként meg van a fizikumom és állóképességem, Egy jó szexhez. De az a tapasztalatom, hogy a saját korosztályomból a lányok nem nagyon bírják a tempót, és azt se tudják, hogy nagyon mit várnak a szextől...és sokan mesélik, hogy 30 fölött a nők sokkal éretebbek szexuálisan, és persze bírják a vadabb keményebb tempót, szexet. Szerintetek?
22/F
"Sajnos a nők hamar elvirágoznak."
A férfiak is.Csak az a különbség, hogy a nő még tud szexelni idősebben is.A férfinak meg ha nem áll fel, akkor nem áll fel.Rengeteg idősebb pasi van, aki az impotenciával küzd.Szóval ti sem maradtok örökké 20 évesek és mindig potensek.
Ha ennyire szapulod a nőket, kíváncsi lennék rád. Te, mit tudsz még nyújtani?...
Igaz, én még "csak" 29 éves vagyok... és jobban élvezem a szexet, tapasztaltabb és felszabadultabb lettem, jobban is kívánom, több mindenbe belemegyek, kíváncsiságból is vagy, mert magabiztosabb lettem. Ismerem a férjem és tudom, hogy mivel tudom teljesen bevadítani...
De szerinted, ez csak azért van, mert kompenzálnom kéne?
Nem gondolnám, 10 évet, simán letagadhatok sokak szerint, de nyilván, ezt a genetikának is köszönhetem és, annak is, hogy nem hanyagolom el magam, attól, hogy férjhez mentem.
Az, hogy megöregszünk ez tény...
De, az, hogy valaki elfogadja magát és az idő előrehaladtával jobban élvezi a szexet, az nem a kompenzálás végett van, szerintem.
De, biztos ebben is kijavítasz.
Ha, majd a férjem el fog hagyni 35-40 éves koromban, csak azért, mert "megereszkedtem", megöregedtem... és, majd csak kompenzálok a szexben, majd akkor neked adok igazat...
De, persze, te még most is csődör vagy, rajtad nem látszódik az idő múlása... és, ha szerinted egy jó házasság/kapcsolat csak azon múlik, hogy mennyire friss és üde egy nő... szánalmas alak vagy.
Az írásodból meg az szűrődik le, hogy már jó régen nem lehetett részed egy jó és kielégítő szexben.
A 30+ nők többsége tapasztalt, ami viszont nem jelenti rögtön azt, hogy vadabb és nyitottabb is. Ezek inkább személyiségfüggő dolgok. (Persze, ebben is változunk az idő előrehaladtával, egyesek kinyílnak, mások bezárkóznak.) Én huszonévesen is ugyanolyan vadul szerettem a szexet, mint most. A különbség az akkori menetek és a mostaniak között tényleg csak a több tapasztalat és az ezzel járó előnyök (olykor hátrányok), a vad tempó nem változott.
És nem tudom, te kiket tartasz a korosztályodnak, de 25 fölött is elég tapasztalt már a csajok jelentős része, szóval simán találhatsz korban hozzád közel álló nőneműt, akivel a szexben is passzoltok. 32N
11 # Valóban ebben igazad van, egy férfinak a teste bemondhatja az unalmast, de csórikámnak a vágya akkor is megmarad. Abban is igazad va, hogy egy nő szexelhet élete végéig csak a többségének igénye nincs rá szóval náluk nem a test, hanem a vágy mondja be az unalmast...ja meg hogy nincs kivel.
12# élvezd ki a szerencsés genetikát viszont 29 vagy... A férjed elhagy-e vagy sem ki tudja 35-40 év felett nagyobb az esélye, hogy ő hagyjon el, mint te őt. Nem is biztos, hogy elhagy hiszen közös lakás, gyerek stb viszont egy feszes csivitelő kiscsajt ha úgy adódik simán le fog fektetni. Nem tudom gyerek előtt vagy vagy után, de majd figyeld meg magad, hogy fgtok fokozatosan testvérként élni és apjuknak akkor kezd másfelé fordulni a teintete.
Nézd én nem személyeskedni akarok egyszerűen az a véleményem, hogy mítosz ez a "35 felett teljesedik ki a nő szexuálisan" persze mert valamit tennie kell a szépségének alkonyával szemben.
Rajtam is látszódik az idő múlása és nem vagyok csődör, bár köszönöm kérdésed rendben van a szexuális életem. 35 vagyok a nejem 31 nincsenek párkapcsolati problémáink, de bármikor lefekeüdnék egy csinos 20-al és később ez pláne így lesz. És: nem a nejem nincs elhízva, nem igénytelen, nem engedte el magát
14# Tudod az amikor meghízik a fejére és olyan amorf lesz, lóg a tokája, pocok pofazacskója lesz. A busának a feje majdnem a teste harmada hát ezért a hasonlat
Értem, köszönöm a válaszodat...
Majd, meglátjuk, hogy mit hoz a jövő...
Az impotencia, ha nem szervi eredetű, éppen hogy a libidó hiányával van összefüggésben. Ha lenne libidója, föl is állna a farka. Az más kérdés, hogy szeretné, ha lenne, mert emlékszik rá, hogy az jó volt.
Lehet, hogy meghúznál egy 20 évest, csak az a gáz, hogy ilyen "vénséget", mint te, nem akarna egy sem... Ha csak nem vagy pénzes és nem egy pénzéhes ri.bit fogsz ki.
De, ha ott is lennél, izgalmadban vagy nem állna fel, vagy az első két percben elsülnél. Inkább örülj, ha a nejed még magára enged, egy olyan embert, mint te.
17 # Az impotencia lehet szervi vagy lelki eredetű szerintem ne bonyolódjunk bele és maradjunk ennyiben, (a libidó = szexuális vágy csak hogy tudd. Az impotenciához semmi köze a vágy meglétének, hiányának)
18 # látom a szövegértelmezés nem az erősséged, remélem nem ebből élsz. No: "de bármikor lefeküdnék egy csinos 20-al és később ez pláne így lesz". Ki mondta, hogy van 20-as aki lefeküdne velem , egy ilyen vénséggel mint én, perpill. De ha lenne bármikor lefeküdnék. Amúgy van fogadd el van egy csomó nő aki itőle idősebb pasival van/lenne együtt és nem mind a pénz miatt. Örülök, hogy pár mondatból kielemezted, hogy hogyan működik a farkam, tiszteletet parancsoló a pszichológia és fiziológiai tudásod így látatlanban is. Ne aggód felállna és ne aggódj nem sülnék el az izgalomtól két percen belül ennyire ismerem magamat. Esteleg volt már ilyen tapasztalatod magadon vagy a párodon? Figyelj remek szexálpszichológusok vannak beszélj velük.
Szánalmas, ahogy magadat "védeni" próbálod és, ahogyan itt, minden válaszadót kioktatsz.
De, a valóság az, hogy a nejed a busafejű és elengedte magát, különben nem beszélnél így a nőkről...
Úgy ki vagy éhezve egy fiatal nőre, hogy kocsányon lógó szemekkel és álló farokkal itt lógsz gyakorin, hogy legalább beszélhess róla.
Szexelni, biztos nem szexeltél már jó ideje, vagy azért, mert már nem bírsz rágerjedni a nejedre, vagy már ő nem enged magára.
Akárhogy is, egy szánalomra méltó alak lehetsz.
De sok sikert kívánok neked ahhoz, hogy legalább ma este, egy kis izgalomban legyen részed, hogy legalább egy kicsit lenyugodjanak az idegeid.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!