Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok elmenni a barátommal?

Figyelt kérdés

Magamnak mindig sikerül csiklóval, de vele még soha! Ez miért lehet? Nem stresszelek meg semmi, teljesen el vagyok lazulva. Kezdek kétségbe esni.

19 évesek vagyunk

2017. ápr. 26. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az a fajta lány vagy, akinek nics hüvelyi orgazmusa. Ez teljesen normális, a többségnek nics. Próbáljátok meg orálisan. Mióta éltek nemi életet? Az is fontos, hogy egymáshoz szoktatok-e, vagy még nem. Nekem sincs hüvelyi, csak csikló és én is 19 éves vagyok.
2017. ápr. 26. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Már egy éve, de nekem csiklói sincs, pedig azt hallottam, hogy az mindenkinek van.. Egyedül mondjuk nekem is, de vele nem.
2017. ápr. 26. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
próbáld ki mással van-e!
2017. ápr. 26. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
cserélj barátot.
2017. ápr. 26. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:
nem izgat, vagy nem is érzed amikor nyal?
2017. ápr. 26. 23:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Izgat nagyon, de sajnos alig erzem.
2017. ápr. 27. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Irányítsd a párod...

Ha magadnak sikerül, akkor nyilván van orgazmusod, tehát megfelelő technikával a párodnak is sikerülhet elérnie. De ha nem segítsz neki, hogy hogy csinálja, akkor magától sajnos nem fog ám rájönni. A legtöbb férfit még izgatja is, ha szex közben beszélsz kicsit, valószínűleg nem fok megsértődni, ha mondod neki, hogy "erősebben!", "ujjazz meg", vagy esetleg kicsit húzod a fejét/emelgeted a csípőd közben.

2017. ápr. 27. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
nyalásnál milyen? vagy amikor előjátékkor simogat? akkor se tudnál elélvezni?
2017. ápr. 27. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!