Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha sehogy sem tudok elmenni a barátommal?
Már két éve élünk szexuális életet, egyébként elsők voltunk egymásnak. Ez idő alatt én egyszer sem tudtam elmenni sem hüvelyi, sem csiklói úton. Magamnak az utóbbival szokott sikerülni, de a barátommal még soha, ezért kezdek kétségbe esni, és őt is zavarja a dolog.
Szex közben abszolút nulla amit érzek, de azt hallottam, hogy ez a legtöbb nőnél így van, úgyhogy nem is zavar.
Nyalástól fél óra után sem vagyok rá képes, van, hogy jó érzés, de az orgazmus közelében sem vagyok. Már tényleg nem tudom, mit csináljak. Sajnos azt sem tudom megállapítani, hogy ez az én hibám-e, vagy a barátom csinálja rosszul. Lelki problémáim nincsenek, 100%-ig szeretem a barátomat, úgyhogy ez nem lehet akadály.
Van valami tanácsotok?
Én se érzek semmit aközben, én már nem is keresem a gondot.
7 éve élek nemi életet...so...
Hátha nálad változik.
de, úgy el.
de szex közbe valóban nem érzek semmit.
Meglepot fogok mondani: sokszor epp a 100%-os szeretet az akadály.
Sok nő sokkal jobban kepes szexuálisan kiteljesedni egy önző érzelemmentes kapcsolatban. A szeretet miatt van az, hogy nem mered mondani, hogy ez neked nem jo (nehogy megbantsd), nem mersz a csiklodhoz nyúlni (nehogy azt higyje h nem csinalja elég jól), nem mersz kísérletezni, vagyis nem mersz elég önző lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!