Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátommal nem jó a szex?

Figyelt kérdés
20/L
2017. ápr. 26. 16:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Én a teljes ellentéte vagyok. Szinte sírás közeli hangulatba kerülök, ha a lány nem élvezett el, én pedig igen. Az egészet azért csinálom, hogy neki jó legyen, őt kényeztessem. Ha ez nem sikerülne valamiért, az big fail.

Nem értem sok férfi mi örömét találja abban, hogy csak saját magára gondol, főleg ha szereti a lányt.

2017. ápr. 26. 17:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, váltogassátok a pózokat, stb.
2017. ápr. 26. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem mindig a partnerem az első, ha beszéltél is vele és nem változik, önző ember. :(

Ne legyen szex , mond hogy neked nem jó és jobb ha nincs semmi, változni fog szerintem.

2017. ápr. 26. 18:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Szólj neki, hogy ez így abszolút nem jó neked. Tudom milyen rossz az, hogy ha fel vagy izgulva, és úgy hagynak. Volt egy ilyen kapcsolatom, szóvá tettem. Egy ideig vártam, adtam esélyt, hogy valtozzon, de még csak orálisan sem segített, miután ő előbb elélvezett. Sajnos szakítottam ez miatt. Akinek fontos a szex az életében, az nem élhet így, hogy nincs kielégítve.
2017. ápr. 26. 19:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Adj magadnak egy őszinte választ arra a kérdésre, hogy ha minden szex a te orgazmusoddal érne véget az övé nélkül, veled lenne-e még vajon.
2017. ápr. 26. 20:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha jól értem mondtad neki, pontosan tisztában vele, hogy téged nem elégít ki, de neki így jó, és nem tett semmit, hogy változzon. Szerintem itt nem nagyon van miről beszélni... vagy elfogadod, hogy olyan kapcsolatban vagy, ahol siralmas a szexuális életed /amihez még 40+ évesen is fiatal lennél/ vagy mersz egy kicsit önző lenni, mert ennél többet érdemelsz, és keresel olyat, akit te élvezeted is érdekel /mert szeret pl./. 15 éve vagyok a férjemmel és egy olyan alkalom sem volt, hogy ne elégített volna ki. (Így nem is laposodott el a kapcsolat 😊)
2017. ápr. 26. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:

# 16

Az nem önzőség, ha olyan férfit keres, akinek az ő gyönyöre is fontos, hanem egészséges önbecsülés. (Egyébként igazad van.)

2017. ápr. 26. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen ebben az estbeb az önzőt pozitív értelemben használtam. Én is ilyen "önző" vagyok :)
2017. ápr. 26. 21:24
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2017. ápr. 28. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!