Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek van tapasztalata nyelvpi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van tapasztalata nyelvpiercinges partnerrel?

Figyelt kérdés

Tényleg jobb ha nyelvpiercinges pasi nyal ki? Vagy nyelvpiercinges lány szop le?

Érdekel, hogy milyen tapasztalataitok vannak a témában? Nem elméleti okoskodások érdekelnek, hanem olyan, ami valós empirikus tapasztalatokon alapul.

2017. ápr. 26. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy régi exem, akinek nyelvpiercingje volt, vele csókolóztam először, és ki is nyalt, vele volt életem első igazi orgazmusa.

Azóta, nem nyalt olyan jól senki, nem is vágyom rá, max. 69-ben, de akkor, úgy is, a szopás köt le...

Nem tudom, hogy a piercing dobott-e rajta vagy Ő volt, olyan jó... de az biztos, hogy eszméletlenül jó volt vele. Hatalmas élmény volt.

2017. ápr. 26. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Volt egyszer (3X...) alkalmam egy nyelvpiercinges csajhoz... lehet, hogy jobb lett volna... ha alapból jól csinálta volna. De szegénykém nagyon vacakul csinált, mindent.
2017. ápr. 26. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Szopásnál nem éreztem különbséget.

36f

2017. ápr. 26. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Volt nyelvpiercinges pasim, nem éreztem különbséget nyalásnál.

Nekem is van nyelvpiercingem, néha játszok vele szopás közben, de amúgy nincs különbség szerintem.

2017. ápr. 26. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer egy nyelvpiercinges csaj direkt fagyit evett hogy lehűljön a piercing és úgy szopott le. Na az nagyon állat volt :D Ettől eltekintve szerintem fontosabb hogy mennyire ügyesen csinálja, elég vegyes tapasztalataim vannak.
2017. ápr. 26. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
smároltam egy sráccal, akinek volt. idegesítő szerintem, pedig nekem is több piercingem van. de nyelvben zavart engem. ott nekem sincs.
2017. ápr. 28. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!