Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van tapasztalata nyelvpiercinges partnerrel?
Tényleg jobb ha nyelvpiercinges pasi nyal ki? Vagy nyelvpiercinges lány szop le?
Érdekel, hogy milyen tapasztalataitok vannak a témában? Nem elméleti okoskodások érdekelnek, hanem olyan, ami valós empirikus tapasztalatokon alapul.
Egy régi exem, akinek nyelvpiercingje volt, vele csókolóztam először, és ki is nyalt, vele volt életem első igazi orgazmusa.
Azóta, nem nyalt olyan jól senki, nem is vágyom rá, max. 69-ben, de akkor, úgy is, a szopás köt le...
Nem tudom, hogy a piercing dobott-e rajta vagy Ő volt, olyan jó... de az biztos, hogy eszméletlenül jó volt vele. Hatalmas élmény volt.
Szopásnál nem éreztem különbséget.
36f
Volt nyelvpiercinges pasim, nem éreztem különbséget nyalásnál.
Nekem is van nyelvpiercingem, néha játszok vele szopás közben, de amúgy nincs különbség szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!