Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy olyan férfinek, akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfinek, akinek nincs nagy tapasztalata az ágyban, és emiatt idejekorán 'elmegy', életképes opciót jelenthet, ha röviddel az aktus előtt önkielégít?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen! Ha képes utána megfelelő merevedést elérni!
2017. ápr. 17. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor kevés lesz az ondó ami szintén ciki lehet egyesek szemében.
2017. ápr. 17. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, az előttem válaszolók alapján, inkább ne legyen önző és lankadt fütyivel legyen nyelvgép! Amíg újra hadrendbe áll!
2017. ápr. 17. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ránts rá előtte. Bár egyénfüggő a dolog. Van olyan, aki utána sokáig lankadt marad és magával cseszik ki, viszont én régebben, mindig rárántottam előtte, mert nekem pár perc múlva újra állt :) és így jóval tovább bírta az ember, de állandó kapcsolatba ilyenekre nincs szükség, hisz ott segít a partner nő .
2017. ápr. 17. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy segít, én is gyorsan elmegyek, bírok 3 menetet egymás után, de a harmadik is ugyanúgy rövid.... Elég vastag, k.metélt farkam van
2017. ápr. 17. 14:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2017. ápr. 17. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. Utána ha lehet újra kell csinálni.
2017. jún. 8. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!