Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis testverek kozott?
Lehet en vagyok az aberralt es csak nekem szur szemet de azert erdekelne a velemenyetek!
Parom egy 28eves ferfi es mar tobbszor szemet/fulet szurt ahogy a lany testvereivel kommunikal. A lany tesoi 25-26 ev koruliek, es pl tegnap a huga irta hogy faj a fule, parom pedig azt irta ra hogy "majd adok ra egy puszit es meggyogyul"
Volt mar olyan is tobbszor hogy azt mondta a huganak hogy "szivem"
Ha kuldenek neki magukrol egy kepet a reakcio az hogy gyonyoru vagy szivem. Allandoan szeretlek es tarsai...
Es egyutt laknak a szuleikkel mind szoval nem arrol van szo hogy 10eve nem lattak egymast es azert ilyen kedvesek egymassal.
Idosebb fiu testverem ugyan nincs, de a fiu unokatesoim akik kb olyan mintha testvereim lennenek max akkor mondtak hogy szeretlek ha elotte allba vagtak es kikoptem a fogam :D :D Ha kepet kuldenek tuti azt mondanak hogy csunya vagyok, es szerintem az a normalis ha testverek igy piszkaljak egymast, persze szeretik egymast de ezt nem szoktak mondani egymasnak napi szinten, olyat meg hogy szivem... hat nem tudom.
A kornyezetemben minden baratnom akinek batyja van verekednek es olik egymast, evente 1-2x van egymas fele valami szep kedves szavuk. Szamomra nagyon furcsa hogy igy beszel a tesoival mert ilyet meg sehol sem lattam. Arra hogy "faj a fulem" meg ha nagyon kedvesek egymashoz akkor is max egy "jobbulast,gyogyulj hamar" valaszt tudnek elkepzelni, de azt hogy "majd adok ra egy puszit es meggyogyul egy 28eves fiutol a 26 eves huganak nekem nagyon furcsa. Ti ertol mit gondoltok?
Talán kéne vele beszélj erről, nem tudhatod hogyan nőttek fel... De lehet nem csak nevelés, hanem több is lehet... Esetleg elmondhatod, hogy ez neked furcsa... És kérd, hogy avasson be a testvériség magas iskolájába...
Mi állandóan piszkáljuk egymást, meg a páromék is, szóval nem tudom... Volt egy ismerősöm, 3 fiú 1 lány, és nagyon szerették a lányt, de sokkal kisebb volt náluk...
Mi közöd van hozzá, hogy ők, hogy beszélnek/viselkednek egymással?
Ebbe semmi jogod nincs beleszólni, ha nem tetszik lépj tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!