Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normalis testverek kozott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis testverek kozott?

Figyelt kérdés

Lehet en vagyok az aberralt es csak nekem szur szemet de azert erdekelne a velemenyetek!

Parom egy 28eves ferfi es mar tobbszor szemet/fulet szurt ahogy a lany testvereivel kommunikal. A lany tesoi 25-26 ev koruliek, es pl tegnap a huga irta hogy faj a fule, parom pedig azt irta ra hogy "majd adok ra egy puszit es meggyogyul"

Volt mar olyan is tobbszor hogy azt mondta a huganak hogy "szivem"

Ha kuldenek neki magukrol egy kepet a reakcio az hogy gyonyoru vagy szivem. Allandoan szeretlek es tarsai...

Es egyutt laknak a szuleikkel mind szoval nem arrol van szo hogy 10eve nem lattak egymast es azert ilyen kedvesek egymassal.

Idosebb fiu testverem ugyan nincs, de a fiu unokatesoim akik kb olyan mintha testvereim lennenek max akkor mondtak hogy szeretlek ha elotte allba vagtak es kikoptem a fogam :D :D Ha kepet kuldenek tuti azt mondanak hogy csunya vagyok, es szerintem az a normalis ha testverek igy piszkaljak egymast, persze szeretik egymast de ezt nem szoktak mondani egymasnak napi szinten, olyat meg hogy szivem... hat nem tudom.

A kornyezetemben minden baratnom akinek batyja van verekednek es olik egymast, evente 1-2x van egymas fele valami szep kedves szavuk. Szamomra nagyon furcsa hogy igy beszel a tesoival mert ilyet meg sehol sem lattam. Arra hogy "faj a fulem" meg ha nagyon kedvesek egymashoz akkor is max egy "jobbulast,gyogyulj hamar" valaszt tudnek elkepzelni, de azt hogy "majd adok ra egy puszit es meggyogyul egy 28eves fiutol a 26 eves huganak nekem nagyon furcsa. Ti ertol mit gondoltok?

2017. ápr. 26. 08:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Talán kéne vele beszélj erről, nem tudhatod hogyan nőttek fel... De lehet nem csak nevelés, hanem több is lehet... Esetleg elmondhatod, hogy ez neked furcsa... És kérd, hogy avasson be a testvériség magas iskolájába...

Mi állandóan piszkáljuk egymást, meg a páromék is, szóval nem tudom... Volt egy ismerősöm, 3 fiú 1 lány, és nagyon szerették a lányt, de sokkal kisebb volt náluk...

2017. ápr. 26. 08:47
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Isten tartsa meg a jó szokásukat. Te meg irigy vagy.
2017. ápr. 26. 08:49
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
És eljutott a világ oda, hogy a szeretet már-már ismeretlen fogalom lett...👏
2017. ápr. 26. 08:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Biztos jó csajok és szeret velük "flörtölni" , mivel együtt élnek így szorosabb is a kapcsolatuk, mint mondjuk olyan testvéreknek, akik ritkábban látják egymást. Meg mivel kicsi a korkülönbség , ezért jobban egybe vannak, mintha idősebb lenne náluk több évvel. Nekem is 2 évvel fiatalabb a húgom, de én soha nem viselkedtem így vele mégsem, mint amit te írsz én 37 vagyok ő 35. Lehet női elnyomásban van otthon és ezért el nőiesedett vagy a fene tudja. De lehet ez sok családban alap, hogy ennyire szeretik egymást és ki is tudják mutatni.
2017. ápr. 26. 08:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Azért ilyen korban szerintem ez nem para. Lehet náluk megszűnt az a mondjuk úgy infantilis viselkedés, hogy a tesóm hátbavágom, meg elkapcsolok, ha a sorozatát nézi, stb.
2017. ápr. 26. 08:55
 6/18 A kérdező kommentje:
Persze ha fiatalabb az mas, de felnott testverek kozt a szeretetet nem igy szoktak kifejezni szerintem. Irigy nem vagyok egyaltalan, mert nem orulnek ha a fiu rokonaim ugy beszelnenek velem mint ahogy a parom szokott, az nagyon furcsa lenne. Az en ocsem es hugom kozt is csak 2 ev van, nagyon ragaszkodnak egymashoz es szeretik egymast, de a nap nagy reszeben piszkaljak es nyuzzak egymast, de ha arrol van szo h megvedeni es kiallni a masikert olni tudnanak egymasert. En igy nottem fel nyilvan ezert furcsa az o kapcsolatuk
2017. ápr. 26. 08:55
 7/18 anonim ***** válasza:
80%

Mi közöd van hozzá, hogy ők, hogy beszélnek/viselkednek egymással?

Ebbe semmi jogod nincs beleszólni, ha nem tetszik lépj tovább...

2017. ápr. 26. 08:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem vihar a biliben...vélhetően nagyon szeretik egymást a testvéreivel ( jó értelemben), de ebben s gyermekkori neveltetésük, vsgy akkori élethelyzetük is benne lehet...ha másról nincs szó, szerintem hagyd a francba...
2017. ápr. 26. 09:11
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Ja mekkora szemetek. Ide jutott az emberiség, kedvesek egymással... Fúj...
2017. ápr. 26. 09:13
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális reakció. Azért mert manapság az az átlagos hogy a testvétek kék zöld foltosra verik egymást mert „játszanak” attól még ez nem jelenti azt hogy ez a normális. Nekem nincs testvérem, de Édesanyám és a fiú-testvére kapcsolatát tudom példának hozni, hogy bár nem beszélnek ennyire így egymással (hiszen 40-50 évesek, az a világ még más volt), de soha nem verekedtek vagy sértették meg egymést szóban, egymásnak drága ajándékokat vettek már tiniként is, hogy kifejezzék mennyire szeretik egymást. A mai napig szokták mondani ha olyan a szituáció hogy „szeretlek”, mint ahogy azt a mamáméknak is mondják mind a ketten. Mindig vágytam egy kistestvérre, és soha nem tudtam volna bántani, vagy civakodni vele. És a fiú testvérek a lány testvéreiket (főleg ha fiatalabbak a lányok) jobban elkényeztetik úgymond, vigyáznak rájuk mint a szemük fényére.
2017. ápr. 26. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!