Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Nektek Ő bejön szexuálisan?
2017. ápr. 25. 23:54
21/27 anonim válasza:
Nincs jogom, hogy bárkit is megszóljak a külseje miatt, viszont, ha már kérdezted: ez egy tacskó. Az arca, a testtartása, a mozgása... Eléggé kölökképű.
És ez nem a frizuráján múlik. Láttam én már hosszúhajú-szakállas fickókat kislányos ábrázattal, és inkább visszataszítóak voltak, mint szexuálisan bejövősek.
22/27 anonim válasza:
Nem. A ferfias ferfiak jonnek be. 19L
24/27 anonim válasza:
Undormány , népművészeti cserépedény.
25/27 A kérdező kommentje:
Amúgy a kérdés csajokhoz szólt...
2017. ápr. 26. 19:44
26/27 anonim válasza:
Kedves kérdező! Lehet, űrlény vagyok, egy igazi illuminati gyíkember, ahogy a többi válaszoló is, akik ugyan női nemiszervvel rendelkeznek, és mégis visszataszítónak találják az általad linkelt, feminin arcvonású gyereket, ez hallatlan! Hívd a sötét zsarukat, mielőtt megszálljuk a Földet! :-D L
27/27 anonim válasza:
Tudom, hogy csak nők, blablabla. Nem rossz pasi, nekem férfiként kicsit túlzás. Kicsit olyan cigányos. Miért nem próbál fehér embernek kinézni, miért kell alsó polcos olasz szépfiú-utánzatnak (alias: digó) látszani? Hasonló adottságú roma/olasz/áldigó, tudom is én minő kreatúrákat a 6-os villamoson, meg egyetemek környékén, edzőteremben is látok minden két hétben egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!